Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2021 17:00

4.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sokoleč doma rozstřílel Rejšice vysoko 8:1!


2

Výsledek, který překvapil asi každého. V úvodním kole dostali svěřenci Sokolče bůra, na to ale hodně rychle zapomněli a nastříleli Rejšicím 8 branek!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sokoleč odstartoval zápas velmi rychle

Oba celky do sezóny nevstoupily nejlépe a své první zápasy prohráli. Při tomto utkání tedy byla veliká motivace na obou stranách získat první 3 body pro svůj tým. Start do zápasu se velmi povedl domácím a už ve 3. minutě mohli slavit první gól, kdy se trefil Marek Ramšák. Hosté toto utkání vůbec nezačali dobře a tento brzký gól je poznamenal do zbytku utkání. Sokoleč udával tempo hry a veškeré náznaky šancí Rejšic končili na obraně domácích. Ve 28. minutě už odskočili o 2 branky, tentokrát mířil přesně David Snop. A za dalších 7. minut bylo hotovo. Ve 35. minutě se trefil Lukáš Křivánek a rozhodčí pískl do píšťalky za stavu 3:0 pro domácí.

Domácí nepolevili a pokračovali v kanonádě

Domácí hned od úvodu 2. půle začali velmi aktivně a Rejšice nezachytily start ani druhé poloviny utkání. A pak nastala smrtelná 12. minutovka pro hosty. Nejdříve se v 51. minutě trefil Tomáš Javorek. Za 4 minuty si připsal gól také Tomáš Skokan a za dalších 5. minut si otevřel gólový účet také Lukáš Křivánek. Tečku za touto krutou střelnicí pro hosty dokonal Tomáš Javorek a bylo to 7:1. Hosté byli opaření a vypadalo to, jakoby byli na hřišti poprvé. Domácí stále neměli dost a v 69. minutě dokonal vysokou výhru pro Sokoleč Jakub Provazník. Posledních 20. minut se dohrávalo v klidném tempu a především hosté už jen čekali na zvuk píšťalky. 



Sestavy


SK Sokoleč
M. Shokodko [-] - T. Svoboda [-] , D. Snop [-] , M. Ramšák [-] (63. J. Provazník [-] ) , T. Javorek [-] , L. Křivánek [-] (69. P. Němec [-] ) , T. Kozel [-] , T. Skokan [-] , R. Hruška [-] , P. Šťastný [-] (63. R. Fink [-] ) , L. Hruška [-]

SK Rejšice
J. Binder [-] - T. Vejvoda [-] , J. Riesz [-] , R. Ptáček [-] , J. Havlát [-] , M. Kredba [-] , B. Jaroš [-] , D. Fidrich [-] , M. Falta [-] , Z. Bělík [-] , J. Páník [-]

ŽK: 37. J. Páník , 58. R. Ptáček .
Hráči zápasu: L. Křivánek , T. Javorek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Pudil Václav - HORÁK Matěj, PIPEK Šimon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Adam Mejzlík

Expert: Jan Páník
Tip experta: remíza

Dvě velmi silné obrany a s nimi i brankáři, kteří v tomto utkání budou vládnout.

Tip: výhra domácích