Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2021 17:00

4.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vydřená remíza Lubné s Mšecí


Branky


4

TJ Baník Lubná přivítal ve 4. kole na svém hřišti TJ Sokol Mšec, zápas to byl vyrovnaný, čemuž nakonec odpovídalo i skóre, oba týmy si odnesly po bodu.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas lépe pro Mšec

Začátek zápasu se nechl v duchu dominance hostů. V 9. minutě to však byl domácí rychlík Varyš, kdo otevřel skóre. Hosté jako by zůstali obdrženou brankou opařeni. Náhle to byli domácí, kdo tvořil hru, dostával se do šancí, ostřeloval bránu soupeřů. Navýšit své vedení se jim však nepodařilo. 

Nedáš dostaneš, praví klasické fotbalové moudro a ne jinak tomu bylo i v Lubné. Po krátkém intermezzu domácí kontroly hry se taktovky opět chopila Mšec. A její hra nesla ovoce. Gólem Machovského se jí podařilo vyrovnat, to už byli opět pány pažitu především hosté. A po Pejšově gólu do šatny šli Mšečtí dokonce do vedení. 

Poločasové skóre bylo  z pohledu domácích nepříznivé 1:2.  

Výrazně lepší Lubná ve druhém poločasu

Lubná o přestávce přeskupila řady, hráči si sdělili co bylo třeba a na hřišti to bylo znát. Hra se vyrovnala a Lubná se tlačila do zakončení, proměňovat šance se jí však zprvu nedařilo. I  tak přinášela druhé půle mnoho zajímavých sportovních i méně sportovních momentů. Na obou stranách bylo k vidění po dvou žluté karty.

Tlak Lubné své ovoce přinesl až v nastavení. Jaroslav Bařtipán našel nadýchaným centrem, za který by se nemusel stydět ani leckterý hráč vyšší soutěže, Henzélyho a ten se již před bránou nemýlil. Krátce po brance ukončil hvizd sudího Šefary zápas a týmy se tak rozešly smírně. 

TJ Baník Lubná - TJ Sokol Mšec  2:2 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Lubná
Láďa Brabec: První půlka nebyla z naší strany vydařená, šli jsme sice do vedení po průniku rychlonohého Varyše, ale spoustu dalších příležitostí jsme vcelku trestuhodně zahodili. Na druhou stranu ale byli hosté v první půli lepším týmem a zaslouženě vývoj utkání do přestávky otočili. O poločase jsme si však k dosavadnímu výkonu řekli v kabině vše podstatné, přeskupili jsme řady a v druhé půli jsme podali o poznání lepší výkon, který byl korunován vyrovnávacím gólem Henzélyho po nadýchaném centru Bařtipána. Z mého pohledu je remíza vzhledem k vývoji utkání spravedlivým výsledkem.




Sestavy


TJ Baník Lubná
A. Herink [-] - L. Brabec [-] , P. Suchý [-] , D. Vorel [-] , A. Andrt [-] - L. Kříž [-] (46. M. Polák [-] ) , D. Vopat [-] , D. Varyš [-] , R. Henzély [-] - S. Krátký [-] (46. J. Černý [-] ) , J. Bařtipán [-] -

TJ Sokol Mšec - Nové Strašecí
P. Doubrava [-] - J. Kapek [-] , R. Kapek [-] , T. Janoušek [-] - F. Machovský [-] , M. Pejša [-] , O. Zázvorka [-] , J. Zeman [-] , V. Pechanec [-] , J. Kučera [-] - P. Heller [-] -

ŽK: 39. D. Vopat , 90. J. Bařtipán - 67. T. Janoušek , 75. F. Machovský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šefara Milan - BROŽEK Tomáš, HUSÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - FK Rudná | Středočeský | Praha - západ

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích