0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 16:00

10.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rezerva Slaného vyplenila Švermov třemi brankami


Branky


3

V dalším kole zajela slánská rezerva k zápasu na horkou půdu Baníka Švermov. Roli favorita beze zbytku naplnila 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas lépe pro hosty

Sedm výher a pouze dvě remízy, takový byl součet úspěchů Slaného B před zápasem s TJ Baníkem Švermov, jehož bilance byla poněkud horší - tři výhry, dvě remízy, dvě porážky. Dalo by se tedy předpokládat, že slánská rezerva bude jednoznačným favoritem zápasu. První poločas se však nevyvíjel úplně dle tohoto předpokladu. Na švermovském pažitu mohlo 120 diváků sledovat opatrný, avšak velice vyrovnaný fotbal. Po několika šancích bylo k vidění na každé straně, v závěru třetí desetiminutovky to byl dokonce Švermov kdo tvořil hru. 

 

Byli to ale opravdu hosté kdo poprvé skóroval. Po hezké akci vsítil gól ve 41. minutě Filip Novotný, a poté zbytek poločasu již hosté hru kontrolovali. Další pokusy však již gólem neskončily. 

Do šaten se šlo za stavu 0:1 z pohledu domácích 

Potvrzení role favorita přišlo ve druhé půli

Jestliže první poločas byl hrán na obě strany opatrně a vyrovnaně, druhá půle byla již úplně jiná písnička. Hosté jako by chtěli seč jim síly stačí potvrdit svou roli favorita tvořili hru a zakládali útoky. Na domácích fotbalistech již byla přeci jen patrná únava. 

A útočná hra hostí záhy přinesla ovoce, v 59. minutě rozvlnil síť za domácím brankářem Švejkovským Matyáš Marek a v 72. minutě přidal druhý gól po své další parádní akci Filip Novotný. 

Filip Novotný byl při fotbalové chuti a pokusil se projít obranou ještě i na potřetí, hattrick se mu však zkompletovat nepodařilo. 

Závěrečný tlak, či spíše pokusy domácích, se míjely účinkem a nepřinesly nic než žlutou kartu pro Aleše Zimu v 81. minutě. 

 

TJ Baník Švermov - SK Slaný B 0:3



Sestavy


TJ Baník Švermov
D. Švejkovský [-] - P. Gaži [-] , J. Kopecký [-] , D. Valenta [-] (72. L. Nachtigal [-] ) , M. Kotouček [-] , O. Frühauf [-] (75. A. Zíma [-] ) , O. Vaněk [-] (54. M. Mencl [-] ) , P. Černý [-] , J. Šimůnek [-] , T. Vydra [-] , V. Steinbach [-] (85. M. Vácha [-] )

SK Slaný B
R. Mareš [-] - J. Hořejší [-] (43. J. Peška [-] ) , Š. Koula [-] , F. Novotný [-] , L. Danda [-] , M. Zelenka [-] , M. Marek [-] (77. V. Baruzzi [-] ) , P. Volgner [-] (60. M. Nykl [-] ) , Z. Řehák [-] , P. Čablík [-] , L. Herčík [-]

ŽK: 81. A. Zíma - 12. M. Zelenka .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: OBRAJTR Tomáš - KORTANOVÁ Marie, REMENEC Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů