Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2021 14:00

2.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kladno B opět úřadovalo a upevnilo vedení


Branky


3

Kladenská rezerva se zatím zdá býti suveréném této sezony, spolu s rezervou Hostouně drží vynikající bilanci jediné porážky. Na tom se nic nezměnilo v sobotu, když Kladenské béčko vyjelo k zápasu úředně druhého kola na půdu Baníka Lubná, který se nachází v klidném středu tabulky. Po výhře 1:10 pak o dva body odskočilo svým nejbližším pronásledovatelům, mezi které vedle béčka Hostouně patří také rezerva Slaného. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ve znamení domácích

Favorit se jal svou roli potvrzovat již od prvních minut a své soupeře jasně přehrával. A netrvalo to ani pět minut, než hostující Tomáš Abrham prošel lubenskou obranou a překonal brankáře Herinka. O tři minuty později se podobným způsobem prosadil Matěj Šnobl a již první desetiminutovka tak jasně ukázala, jakým směrem se bude zápas vyvíjet. Matěj Šnobl se podruhé prosadil v 15. minutě. Poté však následovala perioda, ve které se zkušené domácí obraně dařilo náporu Kladna B bránit. To však utnul v 32. minutě krásnou střelou Filip Jančí, kterému se podařilo před poločasovým hvizdem překonat domácího brankáře ještě jednou. Do kabin se šlo za stavu 0:5 z pohledu domácích.  

Hattrickové hody druhého poločasu

Začátek druhého poločasu se nesl ve více opatrném duchu. Obrana domácích jako by nechtěla připustit podobný vývoj jako v první půli, a tak první desetiminutovka tentokrát nepřinesla žádný gól ani vyloženou tutovku. To se změnilo až v 57. minutě, kdy se po přihrávce Šnobla potřetí prosadil Filip Jančí a jen poločasové přerušení mu nedovolilo zapsat tzv. dokonalý hattrick. Každopádně se mu podařilo vsítit tři branky bez přerušení jiným střelcem. 

Ne tak dokonalý, přesto hattrick zakončil o tři minuty později Matěj Šnobl, který se navíc po dalších třech minutách trefil i počvtrté. Stav utkání byl v 63. minutě již 0:8

 

A to zdaleka nebyl zápasu konec, tlak hostů sice polebvil, Lubné se však útok prozatím založit nepodařilo. V 76. minutě pak vsítil další gól Kladna B Lukáš Pospíšil

 

Pak už ale i Kladno začalo hrát spíše v zájmu pošetření sil, a tak se za stavu 0:9 již nehnalo do každého útoku. Naopak vzácnou šanci na průnik hostující obranou nemohli hráči Lubné nechat jen tak. A tak se v 80. minutě Dominik Varyš dostal sám až před kladenského brankáře Cimrmana a míč dopravil za jeho záda. 

 

Na vývoji a výsledku zápasu to však pranic nezměnilo, Matěj Šnobl přidal dokonce svou pátou branku, která byla rovněž desátým gólem Kladna B v domácí síti. 

 

 

TJ Baník Lubná - SK Kladno B 1:10



Sestavy


TJ Baník Lubná
A. Herink [-] - L. Kříž [-] , A. Andrt [-] , T. Černý [-] , P. Suchý [-] - J. Černý [-] , R. Henzély [-] , D. Varyš [-] , D. Vopat [-] - J. Bařtipán [-] (86. J. Šesták [-] ) , J. Černý [-] (70. S. Krátký [-] ) -

SK Kladno B
A. Cimrman [-] - M. Šnobl [-] , M. Veiner [-] (46. O. Čermák [-] ) , J. Slabý [-] , T. Abrham [-] , L. Kejha [-] (46. M. Tyban [-] ) , S. Chvojka [-] , F. Jančí [-] , J. Kolářský [-] , T. Čapek [-] , L. Pospíšil [-]

ŽK: 33. M. Veiner .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: POKLOP Petr - PUDIL Václav, PIPEK Šimon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 19:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 10:29

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 07:02
Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - FK Rudná | Středočeský | Praha - západ

Tip: výhra hostů