4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 16:30

3.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotice získaly první tři body


Branky


0

Rapotice po sestupu z 1. A třídy dosud nebodovaly, v tomto kole se jim k tomu však naskytla ideální příležitost. Přivítaly totiž Stonařov, jenž na tom byl naprosto stejně. Domácí tentokrát neponechali nic náhodě a jasným vítězstvím si spravili chuť po nepovedeném vstupu do sezóny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slabý přinesl na kopačky domácích jistotu

Domácí Rapotice potřebovaly po dvou nevydařených utkáních bodovat a šly za svým cílem důrazně hned od úvodních minut. Nedávný účastník vyšší soutěže se snažil diktovat tempo hry a hned v 10. minutě byl odměněn vedoucí brankou. Po velmi pěkné akci a centru Nedvěda se dostal do šance Slabý, který zblízka překonal hostujícího Urbánka - 1:0. Tlak Rapotic pokračoval a v 15. minutě mohlo být na domácí straně ještě veseleji. Ve velké šanci se ocitl Škorpík, ale výborný centr Martina Laše brankově nevyužil. Ve 22. minutě se však již po pěkném centru Matouška Škorpík nemýlil a s přehledem zvýšil na 2:0. Stonařov se snažil vyrovnat fotbalovovosti domácích nasazením, ale žádnou výraznější šanci si kromě náznaku Kubíka v prvním poločase nevytvořil.

Rapotice si první výhru s přehledem pohlídaly

Druhá půle pokračovala stejně jako ta první. Aktivní Rapotice měly hru pod kontrolou a Stonařov do ničeho nepouštěly. Svou herní převahu potvrdili domácí v 59. minutě, kdy se po přesném pasu Milana Laše prosadil Vladislav Nevěd - 3:0. Další šance ještě domácí neproměnili. Za zmínku stála především ta ze sedmdesáté minuty, kdy postupoval dopředu domácí kapitán Milan Laš, před hostujícím obráncem míč ještě zasekl a přihrál osamocenému Petrovi Matouškovi, který pověst kanonýra tentokrát nepotvrdil a z výhodné pozice přestřelil. Domácí to však nemuselo mrzet, protože Slabý zvýšil v 72. minutě na konečných 4:0. Poté Rapotice polevily a nabídly Stonařovu možnost na korekci výsledku. Žádná šance Stonařova se však neujala, když nejblíže skórování byl zřejmě Čumpl. Utkání  skončilo zaslouženým vítězstvím Rapotic, které si připsaly do bétřídní tabulky první tři body. 



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice
Aleš Kolařík (vedoucí Rapotic): Po dvou porážkách za sebou jsme nutně potřebovali zvítězit a od začátku jsme byli jasně lepším mužstvem. Stonařov jsme k ničemu nepouštěli a vytvořili jsme si dost šancí. Bohužel nás trápilo lepší řešení v situacích, kdy jsme několikrát šli dva na jednoho. Skóre mělo být vyšší, ale s předvedenou hrou jsme spokojeni. Pochvalu zaslouží výborně hrající Škorpík i střelec Slabý.

TJ Sokol Stonařov
Zdeněk Štancl (trenér Stonařova): Jednalo se bohužel skutečně o jednoznačný zápas s jednoznačným výsledkem. Nás sráží chyby a bohužel také zranění. Jen v dnešním zápase museli kvůli problémům se zády střídat kapitán Kozojed a Kubík. Již při rozcvičení se zranil také brankář Měrtl, takže do brány musel hráč z pole Urbánek. Tomu patří v tomto kontextu absolutorium. Příští týden musíme bezpodmínečně bodovat.



Sestavy


FC Rapotice
T. Laš [-] - M. Jašek [-] , M. Laš [-] , J. Matoušek [-] , J. Slabý [-] , P. Matoušek [-] , M. Škorpík [-] , M. Laš [-] , P. Opálka [-] (70. J. Miko [-] ) , V. Nedvěd [-] (88. P. Císař [-] ) , M. Němec [-]

TJ Sokol Stonařov
D. Urbánek [-] - P. Kubík [-] (67. Z. Štancl [-] ) , P. Kozojed [-] (37. F. Příhoda [-] ) , M. Kubelka [-] , J. Nešpor [-] , P. Plavec [-] - P. Rychlík [-] , M. Nikrmajer [-] , M. Čumpl [-] - J. Toth [-] , M. Škrdla [-] -

ŽK: 22. P. Opálka , 72. M. Škorpík - 55. M. Nikrmajer , 65. M. Škrdla .
Hráči zápasu: M. Škorpík - D. Urbánek .
Místo: Rapotice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: POJEZNÝ Jan - KOPŘIVA Miroslav, NOVOTNÝ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.