Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 16:30

1.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pislcajt a Koníř zdemolovali Křoví


Branky


0

Celou řadu hezkých branek viděli diváci v Dukovanech, které při svém vstupu do sezony rozstřílely Křoví. Střelnici si otevřeli především Pislcajt s Konířem, kteří zaznamenali po třech brankách. Dukovany tak zahájily sezonu drtivou výhrou, v Křoví mají před zápasem s Radostínem nad Oslavou o čem přemýšlet.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po prvním poločase bylo rozhodnuto

Lepší vstup do zápasu si domácí ani nemohli přát. Již ve 2. minutě zůstal po rohovém kopu balon ve vápně hostí nekonečně dlouho, až jej nakonec Traxler uklidil do branky - 1:0. V 16. minutě si pak naběhl na centr z pravé strany Koníř, lehounce ho tečoval a bylo to 2:0. Svoje zkušenosti pak ten samý hráč osvědčil o sedm minut později, když byl přesně tam, kde být měl a Sedláčkovu chuťovku pohodlně uklidil do prázdné branky - 3:0. Srdce dukovanských diváků pak znovu zaplesala po půlhodině hry, když si Pislcajt zpracoval centr ve vápně a levačkou nedal Sárovi šanci - 4:0. Ve 42. minutě pak vypíchl Pislcajt na polovině hřiště balon obránci hostí a samostatný únik s přehledem zakončil 5:0. Hosté se dočkali alespoň čestného úspěchu těsně před odchodem do kabin, kdy Tichý vybojoval na polovině míč, posunul jej do prava na Kotouče a ten našel ve vápně Kalinu, jenž skóroval pod břevno Macháčkovy branky - 5:1.

Pislcajt a Koníř zkompletovali hattrick

Diváci ještě ani nestačili zkonzumovat poločasové občerstvení a bylo to 6:1! Pislcajt vystihl nepovedenou přihrávku obránce hostí na brankáře Sáru a technicky skóroval. Dukovany potom přece jen o něco polevily, což umožnilo hostům snížit. Odražený balon po rohovém kopu získal snaživý Tichý, přihrál jej Lukáši Němcovi, ten našel Kotouče a na jeho příhru si naběhl muž, který stál u zrodu celé akce - 6:2. Tečku za zápasem však přece jen učinili domáci, když Koníř po samostatné akci, kdy obešel předstopera i stopera, pečetil výsledek zápasu na 7:2. Vyzdvihnout a ocenit lze fakt, že hosté navzdory nepříznivému průběhu odehráli zápas bez žluté karty. V posledních deseti minutách se potom na hřiště dostal i teprve 15letý hostující záložník Chlup.



Ohlasy k zápasu


SFK Dukovany 2001
Dukovany - Petr Pislcajt (kapitán): Zápas se nám nadmíru vydařil. Uvidíme, jak to bude fungovat do budoucna. Myslím si, že nás čekají těžší soupeři. Každopádně se budeme snažit, abychom své fanoušky podobnými výkony lákali do hlediště co nejčastěji.

TJ Sokol Křoví
Křoví - Lukáš Midrla (trenér): Nedá se nic dělat, takový je fotbal. Zápas hodíme za hlavu a hrajeme dál. Navzdory porážce bych rád pochválil Tichého a Kotouče, u domácích se byla radost dívat na autory hattricků Pislcajta a Koníře.



Sestavy


SFK Dukovany 2001
M. Macháček [-] - J. Kunc [-] , M. Němec [-] , L. Traxler [-] , O. Horák [-] - L. Vystrčil [-] , I. Koníř [-] , M. Fojtášek [-] , P. Sedláček [-] - P. Pislcajt [-] , J. Železník [-] (45. M. Ferus [-] ) -

TJ Sokol Křoví
Z. Sára [-] - R. Kalvoda [-] , P. Liška [-] , M. Kotouč [-] , J. Kašpar [-] , Z. Fila [-] , M. Kalina [-] , M. Němec [-] , L. Němec [-] , L. Tichý [-] , M. Šustáček [-]

ŽK: 50. I. Koníř .
Hráči zápasu: P. Pislcajt , I. Koníř - L. Tichý .
Místo: Dukovany. Rozhodčí: JURKA Antonín - MACH ING. Josef, BÁRTOVÁ Mirka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.