0:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 16:30

1.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebkovice v úvodu soutěže vyplenily Rapotice


Branky


12. V. Říha , 85. M. Chytra , 86. J. Rygl
0

Do Rapotic přijel tým ze Šebkovic a možná poněkud překvapivě se hosté nakonec radovali ze tří bodů. Jedním z klíčových momentů zápasu bylo vyloučení domácího Laše. V každém případě se  bylo na co dívat, protože tomuto zápasu nechybělo takřka nic z toho, co chtějí diváci vidět.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po vyloučení Laše se nad domácími začala stahovat mračna

Do zápasu vstoupily o něco lépe Šebkovice, u nichž zlobil především na levé straně hřiště Škorpík. Pak však přišla 12. minuta a bylo to 0:1. Na rohový kop si totiž naskočil Říha a nedal Soustružníkovi šanci. Na druhé straně mohl odpovědět Škorpík, ale pálil jen do boční sítě. Jeden z rozhodujících momentů zápasu byl k vidění v 31. minutě, když musel do sprch Laš, kterého rozhodčí vyloučil za zmaření vyložené golové šance. Pro Rapotice se jednalo o již druhou nepříjemnou událost, protože pár minut předtím musel kvůli zranění střídat Michal Sobotka. Přesto však domácí nesložili zbraně a v závěrečné pětiminutovce prvního poločasu kopali snad osm rohů, z nichž se jim však vyrovnat nepodařilo. Protože bez gólového efektu zůstaly na druhé straně i šance Durdy a Štveráčka, jenž nepřeloboval brankáře, šli do kabin spokojenější hosté.

Chytra s Ryglem jistili vítězství

Také druhý poločas začaly Rapotice úpornou snahou o vyrovnání, když hrozily především z rohových kopů. Slabého v jejich největší šanci po průniku z pravé strany vychytal Kuba. Šebkovice se rozhodně také nenechaly zahanbit a jen mezi 60.-65. minutou měly několik šancí, při nichž domácí chránili snad všichni svatí. Chytra otřásl břevnem a Rýgl trefil tyč. To ještě nikdo netušil, že velké chvíle těchto hráčů teprve přijdou! V 75. minutě pohrdl největší šancí Rapotic na vyrovnání Matoušek, když neproměnil penaltu odpískanou za faul na něho. Svižně plynoucí zápas tak přešel do své poslední desetiminutovky, v níž hosté ještě dvakrát udeřili. Štveráček přihrál uličkou Chytrovi a ten nezaváhal - 0:2. Prakticky ihned po rozehrání se do samostatného úniku dostali Durda s Rýglem a druhý jmenovaný zatloukl domácím pod padajícím brankářem třetí hřebíček do rakve - 0:3. Hosté si tak z Rapotic odvážejí alespoň výsledkově jednoznačnou výhru.



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice
Rapotice - Aleš Kolařík (vedoucí týmu): Dnešní utkání pro nás bylo dosti důležité a chtěli jsme je zvládnout. Bohužel jsme hned ve 12. minutě udělali velkou hrubku při obsazování hráčů. Poté nás ještě více poznamenalo zranění Sobotky a následné necitelné vyloučení kapitána Laše. I přesto jsme chtěli utkání ve druhé půli otočit a měli jsme dobré šance. Šebkovice však neustále hrozily z brejků, které nakonec využily až v závěru. I přes nepříznivý výsledek zaslouží hráči pochvalu za aktivní hru v oslabení, a to speciálně Škorpík.

TJ Sokol Šebkovice
Šebkovice - Jiří Stoklas (trenér): Náš tým po velmi dobrém výkonu zaslouženě vyhrál. Jako klíčový moment zápas rovněž vidím vyloučení domácího hráče. My jsme si vybudovali celou řadu brankových příležitostí, škoda, že tam ještě nějaký gol nepadl. Domácí hrozili především z rohových kopů. Výborný výkon podal Štěpán Dvořák a Václav Říha.



Sestavy


FC Rapotice
P. Soustružník [-] - T. Švarc [-] , J. Slabý [-] , M. Laš [-] , P. Matoušek [-] , V. Nedvěd [-] , M. Sobotka [-] (30. A. Chatrný [-] ) , L. Stehlík [-] (46. J. Tesař [-] ) , M. Škorpík [-] , M. Jašek [-] , P. Opálka [-]

TJ Sokol Šebkovice
J. Kuba [-] - D. Kašpárek [-] , Z. Přibil [-] , M. Pecka [-] - L. Štveráček [-] , Z. Roupec [-] , V. Říha [-] (89. T. Kotačka [-] ) , M. Chytra [-] , Š. Dvořák [-] - P. Durda [-] (87. S. Zikmund [-] ) , J. Rygl [-]

ŽK: 69. V. Nedvěd - 53. Š. Dvořák , 59. V. Říha , 75. Z. Roupec , 77. P. Durda . ČK: 31. M. Laš .
Hráči zápasu: M. Škorpík - Š. Dvořák , V. Říha .
Místo: Rapotice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: NÁPRAVNÍK Jan - POJEZNÝ Karel, BÍLEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.