2:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 16:00

5.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Světlá se po výprasku oklepala


Branky


0

Fotbalisté Světlé se po minulém výprasku 10:0 dokázali zvednout a napravit si reputaci. Na domácí půdě se konečně sešli téměř v plné sestavě a na jejich hře to bylo znát. S Dlouhou Vsí získali tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankový náskok zařídil Šmíd

První poločas vyzněl lépe pro domácí, kteří šli už v 18. minutě do vedení. Císař zatáhl balon po lajně, nacentroval ho před bránu, kde byl připravený Šmíd a otevřel skóre – 1:0. Druhý gól přidali domácí ve 32. minutě, kdy se opět prosadil Šmíd – 2:0. Po něm mohl ještě do poločasu snížit dlouvesský Pospíchal, ale mířil jen do tyčky. 

Hosté stihli jen snížit

Po změně stran byla hra vcelku vyrovnaná, ve které Dlouhá Ves měla chvílema více ze hry. A to ji přineslo v 58. minutě snížení. Branka byla nakonec přiznaná Josefu Lukačinovi, který zahrával trestný kop. Ten tečoval hlavičkou Petrus a míč zapadl do brány – 2:1. O chvilku později měl šanci opět Milan Šmíd, ale z pětatřiceti metrů nezamířil mezi tři tyče. Pět minut před koncem zápasu zahrozili ještě hosté, ale balon skončil na tyčce.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Světlá nad Sázavou B
Martin Vaňkát, hráč Světlé B: „Vypadalo to dobře, oproti minulému týdnu. Měl jsem k dispozici pět lidí, kteří minule nebyli a na hře to bylo znát. Úvodní poločas jsme byli lepší my, pak se hra vyrovnala a hosté byli dokonce chvílema asi lepší. Myslím ale, že jsme vyhráli zaslouženě.“




Sestavy


FK Bohemia Světlá nad Sázavou B
V. Provazník [-] - L. Bárta [-] (83. M. Šemík [-] ) , M. Šmíd [-] , J. Novák [-] (73. V. Čuřík [-] ) , O. Burda [-] , R. Frolka [-] , B. Císař [-] , M. Petrus [-] , D. Bílek [-] (65. M. Šimek [-] ) , J. Vaňásek [-] , M. Vaňkát [-]

TJ Dlouhá Ves
L. Rajdl [-] - T. Říha [-] , L. Neubauer [-] , T. Němec [-] (56. R. Říha [-] ) , M. Höfer [-] (77. M. Krejdl [-] ) - M. Lukačina [-] , P. Rérych [-] , P. Blažek [-] , J. Lukačina [-] - P. Pospíchal [-] , O. Svoboda [-] (60. R. Hranický [-] )

ŽK: 43. M. Šmíd , 58. M. Vaňkát , 80. O. Burda - 68. M. Höfer .
Hráči zápasu: M. Šmíd .
Místo: Světlá nad Sázavou. Počet diváků: 70. Rozhodčí: BĚLOVSKÝ Jan - SEKOT Zdeněk (N), HENZL Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.