2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 15:30

7.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sobíňov konečně vyhrál, ale nedal spoustu šancí


Branky


0

Souboj týmů ze spodku tabulky vyzněl lépe pro domácí. Ti si připsali druhou výhru v sezoně a poskočili tabulkou. Dolní Město nedokázalo vstřelit branku, domácí obrana fungovala dobře.   

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí z převahy vytěžili jen jednu branku

První poločas domácí soupeře jasně přehrávali a vytvořili si dostatek šancí, ale proměnili pouze jednu a spoustu jich zahodili. V té asi největší z nich v dvaadvacáté minutě Kafka úplně sám před gólmanem mířil vedle, když mu vůbec nesedlo zakončení. Radovat se mohli ve 35. minutě. Za stojící obranou Dolního Města objevil Němec a dobře chytajícího gólmana konečně prostřelil - 1:0.

Sobíňov opět pálil šance

Po změně stran hra Sobíňova trochu upadla, ale i přesto si vytvořili domácí dostatek šancí. Hned po vstupu na hřiště byl Zrzavý tváří v tvář brankáři Vencovi, ale selhal. Pak ho napodobil dvakrát i Kafka, ale jeho snaha skončila stejně. A i jeho dvě hlavičky po centru Pilaře dopadly stejně. Uklidňující branka padla v 73. minutě, kdy Ondráček hlavičkoval do protipohybu brankáře – 2:0. Hosté zahrozili v 85. minutě nebezpečnou hlavičkou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sobíňov
Pavel Kafka, hráč Sobíňova: „Vyhráli jsme asi zaslouženě. Měli jsme deset vyložených šancí, ale dali jsme alespoň dvě. Hosté tentokrát nic moc nepředvedli.“

TJ Rebel Dolní Město
Pavel Vaňkát, předseda D. Města: „V první půlce domácí na nás vlítli aktivně. Suverénně nás přehráli - rychlými starty na míč a přechodem do útoku byli o třídu lepší než my. Zásluhou našeho brankáře jsme prohrávali jen 1:0. Po změně stran jsme po pěti minutách hry převzali iniciativu do vlastních rukou, měli tři ložený šance, dvacet minut se hrálo na jejich půlce. Jenže pak jsme po rohu neuhlídali útočníka a 2:0. Pak jsme zase měli převahu, ale jen po vápno. Musím říct, že rozhodčí zápas zvládl na jedničku.“



Sestavy


TJ Sokol Sobíňov
P. Veselý [-] - M. Vopršal [-] , T. Štěrba [-] , D. Vrána [-] , V. Starý [-] - J. Pilař [-] , D. Říčan [-] , P. Kafka [-] , M. Ondráček [-] - Z. Němec [-] , T. Zrzavý [-] (81. J. Hečko [-] )

TJ Rebel Dolní Město
L. Venc [-] - P. Kvanka [-] (89. S. Bednář [-] ) , A. Vápeník [-] (46. F. Venc [-] ) , L. Doležal [-] , P. Vaňkát [-] - T. Chlád [-] , J. Sklenář [-] , J. Vaňha [-] , D. Jaroš [-] - J. Krupička [-] , D. Švanda [-]

ŽK: 69. D. Vrána - 71. F. Venc .
Místo: Sobíňov. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.