Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 17:00

1.kolo, Středočeský | Praha - východ | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké nervy a hodně spálených šancí


Branky


6

Zápas, který byl celou dobu nahoru a dolů. Spálené šance hlavně domácího mužstva udělaly ze zápasu drama. Kontaktní gól přišel pozdě. Domácí se radují ze zisku tří bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas na jednu branku

Domácí mužstvo skočilo do zápasu s dravostí a s chutí zvítězit. Od prvních minut diktovalo tempo hry a zavřelo hostující Kojetice na vlastní polovině. Hrusice si dokázaly vytvořit spoustu střeleckýchj a gólových příležitostí ale gól ne a ne padnout. To se změnilo až po půlhodině hry. František Strnad to vzal na sebe a poslal domácí Hrusice do zaslouženého vedení. Po inkasované brance se hosté konečně probudili a začali být taky nebezpeční. Měli několik pěkných šancí, žádná ale neskončila gólem. Do kabin se tak šlo za těsného stavu 1:0.

 

Převaha domácích pokračovala

Do druhé půle vešli lépe domácí. Opět poklidnou kombinací dokázali držet balon na kopačkách a sem tam vystřelit. Ovšem ani hosté nezaháleli. Po jednom z centrů nejvýše vyskočil Andrej Ďurinda a vrátil hosty zpět do hry. Vyrovnaný stav ale dlouho nevydržel. V 54. minutě poslal Daniel Janovský domácí zpět do vedení. Po druhé brance dokázali domácí držet tempo a stále diktovat styl hry. Především dobrá poziční hra přinesla domácím i třetí zásah. Trefil se znovu Daniel Janovský a to v 75. minutě. Hosté však chtěli se zápasem stále něco udělat. Šance byly ale gól přišel příliš pozdě. V 90. minutě už jen snížil Ondřej Kujal a domácí tak brali tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hrusice
David Zoubek, předseda: Prvních 30 minut jsme měli jasnou převahu. Měli jsme vést už 3:0 ale šance jsme spálili. Jedna branka po poločase byla pro nás málo. Ve druhé půli přišlo vyrovnání ale díky skvělé kombinační hře jsme přidali dva góly a odskočili do dvoubrankového vedení. Naštěstí pro nás Kojetice dali kontaktní gól moc pozdě. Na hráčích bylo vidět že jim dlouhá pauza od fotbalu moc neprospěla. Rychle jsme ztráceli síly ale jsme rádi za tři body.

Kojetice
Jan Šťastný, sekretář: V první půli jsme se hodně hledali. Nezvládali jsme rychlý pressing soupeře a můžeme být rádi že jsme v první půli nedostali více gólů. Věkový průměr domácích byl totiž asi o 100 let menší než náš. To vyústilo hned v prvních minutách v několik jasných šancí domácích. Góly z toho nebyly ale několik jich skončili těsně vedle nebo na konstrukci branky. V druhém poločase jsme obdrželi dva smolné góly a nás kontaktní bohužel přišel moc pozdě. I tak výkon týmu vzhledem k okolnostem hodnotím kladně.



Sestavy


TJ Sokol Hrusice
M. Strnad [-] - Z. Mlčák [-] (81. D. Novák [-] ) , F. Strnad [-] , M. Lada [-] (46. J. Řehák [-] ) , T. Lang [-] , D. Janovský [-] , F. Blecha [-] , V. Pazdera [-] , M. Staněk [-] , M. Schiffler [-] (59. J. Urban [-] ) , A. Procházka [-]

Kojetice
V. Pajma [-] - P. Žitný [-] (46. B. Kašpar [-] ) , Z. Taňski [-] , L. Němec [-] (81. M. Pajma [-] ) , O. Myška [-] - P. Měchura [-] , O. Kujal [-] , M. Kožuch [-] , K. Hajšman [-] - M. Bajcura [-] (79. J. Kaiser [-] ) , A. Ďurinda [-]

ŽK: 33. F. Strnad , 49. Z. Mlčák , 58. M. Schiffler , 90. D. Janovský - 38. Z. Taňski , 65. O. Myška , 80. L. Němec .
Hráči zápasu: D. Janovský .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Petýrek Václav - TOMEK Matyáš, DUCHEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Maxmilián Sobek

Expert: Pavel Malý
Tip experta: výhra domácích

Hrusice si s poklidem dojdou doma pro tři body a výsledek 3:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích