V. Kmoch 51.
1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2021 17:00

2.kolo, Středočeský | Praha - východ | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané utkání rozhodly až penalty


Branky


4

Zápas domácích Šestajovic proti Hrusicím se odehrál ve vysokém tempu. Bylo k vidění spousta šancí, vítěz ale vzešel až po penaltách. V těch byli po dlouhé sérii úspěšnější domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrana a zase obrana

Úvod nedělního zápasu vyšel lépe hostům. Hráli kombinační fotbal na držení balónu, zatímco jejich soupeř zvolil taktiku betonování a čekání na brejky. Hosté měli spoustu příležitostí ale pevná obrana Šestajovic si s tím dokázala poradit. I domácí pohrozili párkrát z brejku ale nebylo z toho nic velkého. Utrápený a utahaný poločas tak skončil bez branek.

Gól za pět dvanáct

V druhém poločase hra pokračovala v nastaveném tempu. Hosté útočili a domácí čekali na možný brejk. Ten nakonec přeci jen přišel. V 51. minutě ho využil Vojtěch Kmoch a poslal domácí do vedení. Hrusice se snažily zápas rychle srovnat ale zabetonovaná obrana domácích si dokázala s útoky poradit. Až na jeden. Deset minut před koncem to zkusil Jan Řehák, který dokázal srovnat utkání. Do konce zápasu se míč pohyboval jen na půlce a oba týmy čekaly na penalty.

5:6

Po zdlouhavé sérii 10-ti penalt bez chyb rozhodla až neproměněná penalta šestého střelce. Té využily hosté, kteří tak dokázali penaltovou loterii vyhrát bez jediné chybičky.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Hrusice
David Zoubek, předseda: Zápasy v Šestajovicích nebývají pro nás tým lehké. Vždy nás čeká připravený soupeř trenéra Bosáka a nebylo tomu jinak ani tento víkend. Soupeř dobře bránil a čekal na nějaký brejk, který mu vyšel druhý poločas a tak jsme honili čas a skóre, které nebylo vůbec příznivé. Naštěstí jsme ke konci vyrovnali a vynutili si aspoň penalty které pro nás měly šťastný konec. Po konečném výsledku 1-1 jsme zvládli penalty 6-5. Ale jak jsem již psal, soupeře musím pochválit



Sestavy


Šestajovice
A. Ščuka [-] - L. Johannes [-] (77. T. Jílek [-] ) , A. Koudelka [-] , R. Smolík [-] , J. Veverka [-] - L. Vaško [-] (37. V. Vlášek [-] ) , P. Veverka [-] (43. V. Movchan [-] ) , V. Kmoch [-] , M. Beran [-] (83. S. Škvor [-] ) , M. Řehák [-] - T. Furinda [-] -

TJ Sokol Hrusice
P. Urban [-] - J. Makovec [-] , A. Procházka [-] (56. M. Schiffler [-] ) , A. Petrouš [-] , V. Pazdera [-] , F. Blecha [-] , M. Kratochvíl [-] (56. J. Urban [-] ) , D. Janovský [-] , J. Řehák [-] , M. Lada [-] (49. T. Lang [-] ) , F. Strnad [-] (31. Z. Mlčák [-] )

ŽK: 14. P. Veverka , 80. M. Beran - 22. M. Kratochvíl , 69. J. Řehák .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Rozvoral Miloš - KARLÍK Milan, MAREŠ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Maxmilián Sobek

Expert: Štěpán Kment
Tip experta: výhra hostů

1:3

Tip: výhra domácích

Tip: remíza