2:3p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2021 19:00

3.kolo, Středočeský | Praha - východ | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skoro dokonalá Csaplárovka


Branky


2

V pátečním utkání okresního přeboru proti sobě nastoupily týmy Popovic a Radošovic. Zápas se odehrával celou dobu ve prospěch domácích ale hosté ukázali, že zápas se hraje celých 90 minut. Rozhodnout musely až penalty, které trochu krutě dopadly v neprospěch domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Favoriti úřadovali

První poločas odstartovali lépe domácí. Kvalitní mužstvo trenéra Duška zatlačilo hosty do defenzivního bloku, ze kterého se jen těžko dostávali. To se prokázalo i ve 12. minutě kdy otevřel skóre zápasu zkušený střelec Jakub Bíba. Domácí i ve vedení dobývali branku soupeře, ale marně. Skvělá obrana Radošovic si dokázala se všemi útoky poradit a dokonce založit i několik protiútoků. Gól už ale nepřišel, a tak se šlo do kabin po jednou gólu domácích za stavu 1:0.

 

Za pět minut dvanáct.

Druhý poločas už byl značně vyrovnanější. Hosté se dostávali do velkých příležitostí, ale míč mezi tři tyče nedostali. I domácí si dokázali vytvořit velkou porci gólových příležitostí. Měli nakonec i víc štěstí protože po jednou z útoků dokázal vstřelit gól znovu Jakub Bíba a zvýšil na 2:0. Nicméně ani za takto nepříznivém stavu hosté nepanikařili a nadále hráli svoji hru. To se později ukázalo jako rozhodný faktor. Vyčerpaná obrana domácích si nepohlídala vysokého obránce Radošovic Pavla Švadlenu, který v 88. minutě hlavou snížil na 2:1. Času ale není mnoho. V 90. minutě si hosté vysloužili standartní situaci v dobré pozici, pro přímě ohrožení branky. O to se i pokusili ale míč se odrazil mimo vápno, kde se ale zjevil nováček Radošovického týmu Tomáš Jírů, který bombou z voleje na vzdálenost 20 metrů vymetl šibenici a poslal zápas do penalt.

5:6

Pokutové kopy vyšly lépe hostům, kteří nechybovali ani jednou, a dokonali své dílo obratu a vezou si domů zasloužené dva body.



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Velké Popovice
Martin Dušek, trenér: Fotbal nemá logiku. Hostující tým přijel urvat bod což se jim bohužel povedlo. Nakonec berou dva. Celý zápas byli domácí lepší jak v pohybu tak v kombinaci. Po dvou brankách Jakuba Bíby to vypadalo, že body zůstanou zaslouženě doma, ale...v 87. minutě a 89. minutě si domácí nepohlídali dvě standartní situace ( vždy odražené balony) a soupeř trestal a vynutil si pokutové kopy. Ty nakonec zvládli lépe než domácí tým a odvážejí si senzační výhru na penalty. Soupeři z Radošovic gratulujeme.

Radošovice
pan Strejček, trenér: Jsou to extrémně důležité a cenné 2 body z horké půdy favorita celé soutěže. Zkušený trenér Jakub Mareš nám naordinoval taktiku jako ušitou na míru hře domácích. Vědomi si kvalit soupeře jsme hráli defenzivněji, než obvykle. Tým Velkých Popovic se postupným útokem jen těžko dobýval k brance naší dobře organizované obrany, která v hlubokém bloku chvílemi působila jako jedno tělo. I tak si ale domácí vypracovali několik velkých příležitostí, z nichž ovšem pouze dvě proměnili. My jsme hrozili převážně z rychlých protiútoků, je ale nutno podotknout, že gólové příležitosti nepřicházely. Nicméně jsme ani za stavu 2:0 nepanikařil a dále hráli svou hru. Poctivá práce a nasazení bylo nakonec bohatě odměněno, když ve snovém závěru nejprve obránce Pavel Švadlena hlavou snižoval na 2:1 a o v posledních vteřinách poslala zápas do penaltového rozstřelu nová, nadějná akvizice z Čechie Uhříněves Tomáš Jírů, hrající ve velké herní pohodě. Výhra v penaltovém rozstřelu pak byla pouze třešničkou na dortu.



Sestavy


FC Slavoj Velké Popovice
J. Černý [-] - J. Bíba [-] (86. M. Šimáček [-] ) , P. Musich [-] , T. Válek [-] , V. Žáček [-] , P. Kamp [-] , M. Hulej [-] , L. Jandovský [-] (84. D. Pinto [-] ) , J. Harenčák [-] , J. Síbrt [-] , T. Havlíček [-]

Radošovice
J. Novotný [-] - P. Giogas [-] , Š. Strejček [-] (68. M. Novotný [-] ) , J. Musil [-] , P. Dolejší [-] , Š. Thümmel [-] (22. T. Jírů [-] ) , A. Meztek [-] (79. D. Mergl [-] ) , J. Straka [-] (73. P. Máša [-] ) , P. Praženka [-] , J. Hruštinec [-] , P. Švadlena [-]

ŽK: 56. P. Musich - 21. P. Švadlena , 35. Š. Strejček , 62. P. Praženka , 84. T. Jírů .
Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích