1:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 16:30

4.kolo, Středočeský | Praha - východ | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gól v první minutě i penaltový rozstřel


Branky


1

Sobotní utkání 4. kola mezi Stříbrnou Skalicí a Hrusicemi přineslo velmi vyrovnanou, ačkoliv na góly chudou hru. Rozhodnout o vítězi musely až pokutové kopy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly za deset minut, ale potom nic

Do utkání ve Stříbrné Skalici vstoupili lépe hosté z Hrusic. Už v 1. minutě otevřel skóre zápasu Zdeněk Mlčák. V 9. minutě přišla chyba v rozehrávce Hrusic, a domácí tak s klidem vyrovnali. Postaral se o to Lukáš Mlchoň. V průběhu prvního poločasu ale byli lepší hosté. Hráli na balónu, zatímco domácí oběhávali hřiště převážně bez míče. Na druhou stranu je potřeba vyzdvihnout skvělou obranu domácí Skalice, která si dokázala se všemi útoky poradit, a udržet tak vyrovnané skóre až do poločasového hvizdu.

 

Šance byly, chybělo štěstí

V druhém poločase se zrcadlil příběh z poločasu prvního. Hosté vyvíjeli tlak na domácí defenzívu, která ale působila velmi zkušeně a nedopustila větších zmatků. Častý tlak ale přinášel šance i domácím, kteří mohli těžit z brejků do otevřené obrany. Skvělý brankář hostů Urban ale předvedl proč je jednička v týmu a nedopustil změnu skóre. Největší šanci druhého poločasu měl hostující Jonáš Makovec, kterému ale jeho střelu vykopli obránci na brankové čáře. Druhý poločas tedy branku neopřinesl, a šlo se opět do penalt.

 

3:4

V penlatové loterii byli převážně zásluhou brankáře Urbana úspěšnější a odvážejí si do své domoviny o bodík navíc. Pro Stříbrnou Skalici to znamená už druhou prohru na domácí půdě a prozatimní 8. místo. Hrusice se díky výhře po penaltách posunuli na 2. pozici neúplné tabulky.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Hrusice
David Zoubek, předseda: Začátek zápasu jsme měli skvělý. Už od prvních minut se vedli a vše se vyvíjelo podle našich představ. Bohužel, díky naší chybné rozehrávce jsme darovali gól soupeři, a bylo to 1:1. Dobývání soupeřovo branky sebou opět neslo riziko otevřené obrany, které domácí dobře využívali. Škoda šance Jonáše Makovce, kde mu střelu vykopli na čáře. Mohlo být všechno jinak. I tak jsme rádi, že jsme zápas dotáhli do vítězného konce a vezeme si domů dva body.



Sestavy


Stř.Skalice
L. Rob [-] - T. Bečka [-] , J. Bubeník [-] (18. M. Paluska [-] ) , M. Vastl [-] - M. Momčilov [-] (85. T. Bittner [-] ) , M. Bambas [-] , T. Kopecký [-] , K. Dvořák [-] - M. Jangl [-] , L. Machoň [-] - T. Fork [-] (73. P. Smolík [-] )

TJ Sokol Hrusice
P. Urban [-] - J. Makovec [-] , Z. Mlčák [-] , M. Schiffler [-] , M. Staněk [-] , F. Blecha [-] , M. Kratochvíl [-] , J. Urban [-] (18. P. Bajkai [-] ) , J. Řehák [-] , M. Lada [-] , F. Strnad [-]

ŽK: 22. M. Momčilov - 15. J. Makovec , 34. M. Schiffler , 75. F. Strnad .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: BENÍČEK Dušan - ČERNÝ Václav, BOUŠKA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.