0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 10:00

2.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Borové se body dělily


Branky


0

Ani jeden tým nedokázal překonat brankáře, dvakrát domácímu brankáři pomohla tyčka. Tak zápas nakonec neměl vítěze. Borová se stále ještě hledá, protože přes léto přeci jen obměnila a omladila kádr.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zazvonila tyčka

V prvním poločase přišlo několik šancí. Za domácí hrozil hlavně Valenta, který na soupeře platil svou rychlostí. Za hosty se ukázal Pilař, který ale mířil pouze do tyče. Sobíňov dokonce vstřelil branku, ale ta nebyla pro ofsajd uznaná. 

Při Borové stálo štěstí i po změně stran

Ve druhé půli dělal hostům největší problémy Aleš Frühbauer, který rozdával perfektní balon ze strany. Jenže ty zůstaly nevyužity. Sobíňov, pak zahrozil Valentou, který utekl po straně, ale domácí podržel Lupták. Pilař pak opět mířil do tyčky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Havlíčkova Borová B
David Frühbauer, hráč H. Borové B: „Šance byly na obou stranách. Začátek vyšel o trochu líp nám, pak se to trochu vyrovnalo. Bod určitě dobrý, s nima máme docela špatnou bilance, takže bod bereme. Navíc jsme hodně obměnili kádr, máme tam hodně mladých hráčů, tak se ještě trochu hledáme.“

TJ Sokol Sobíňov
Pavel Kafka, kapitán Sobíňov: „Na to, že jsme jeli ve slepované sestavě, chybělo nám šest lidí a čekali jsme, že dostaneme pět gólů. Paradoxně si myslíme, že jsme byli lepší. Nastřelil jsme dvě tyčky. Pak nám podle mě upřel rozhodčí branku pro údajný ofsajd. Podle nás nebyl. Nakonec to pro nás jsou asi ztracený dva bodů. Před zápasem jsme se báli, abychom nedostali ranec, a teď jsme trochu zase zklamaný.“



Sestavy


TJ Sokol Havlíčkova Borová B
Š. Lupták [-] - T. Cacek [-] , K. Šmíd [-] , D. Frühbauer [-] (61. L. Havlíček [-] ) , M. Havlíček [-] - L. Kučera [-] , M. Sobotka [-] , A. Frühbauer [-] , J. Vavroušek [-] (46. A. Chlubna [-] ) - F. Valenta [-] , J. Ondráček [-] (74. V. Novotný [-] )

TJ Sokol Sobíňov
P. Veselý [-] - M. Vopršal [-] , T. Štěrba [-] , P. Kafka [-] , D. Vrána [-] - I. Koutník [-] , O. Koubek [-] (78. L. Kučera [-] ) , J. Pilař [-] , J. Petruželka [-] - J. Hečko [-] , M. Kučera [-] (46. M. Ondráček [-] )

Hráči zápasu: A. Frühbauer - T. Štěrba , J. Pilař .
Místo: Havlíčkova Borová. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.