0:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 16:30

1.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Lípa vstup zvládla


Branky


0

Lipské béčko oproti uplynulé sezoně razantně změnilo kádr. Z jarní části zůstali jen tři hráči – Bouda, Zajíček a Med. Ovšem i přes to zvládli úvodní zápas na jedničku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dolní Město nesrovnalo a pak se to s ním vezlo

Vstup do utkání vyšel lépe hostům, když se ve 13. Minutě prosadil Heppner. Ten napřáhl z dvaceti metrů a jeho pumelice letěla doprostřed brány a brankářovi propadla do sítě. Pak mohli srovnat domácí, ale Chlád a Jaroš své šance zužitkovat nedokázali. A tak ještě před odchodem do kabin navýšil na 2:0 Lukáš Havel. Jeho gól byl jako přes kopírák s tím prvním.

Domácí srazili dva rychlé góly

Úvod druhého dějství opět vyšel Lípě na jedničku. Miklis, který se k fotbalu vrátil po dlouhých pěti letech, dvěma góly uzemnil Dolní Město. Svou rychlostí dělala soupeřově obraně problémy. A dvakrát utekl a zavěsil. Závěrečného bůra pak dal Rosecký. Milan Meruňka nejprve vyslal nepovedenou střelu, ale do ní nastavil správným směrem nohu Rosecký a balon zapadl do brány.



Ohlasy k zápasu


TJ Rebel Dolní Město
Pavel Vaňkát, asistent D. Města: „Vítězství je pro hosty zasloužené. My jsme nejprve v první půli dvě vyložené šance. Po změně stran jsme deset minut soupeře trochu přitlačili, ale pak jsme se zbytečnými útočnými fauly zbavili šance na zvrat utkání. Hosté byli lepší v záloze a nenechali nás moc hrát, výborně forčekovali.“

TJ Sokol Lípa B
Ondřej Baloun, trenér Lípy B: „Měli jsme z toho strach, protože se nám proti Dolnímu Městu hraje špatně. Navíc jsme museli sestavit úplně nový tým. Soupeř nebyl tak špatný, za stavu 1:0 měli možnost na srovnání a to by pak vypadalo jinak. Rozhodnutí padlo, když jsme zvýšili na 4:0. Oni už přeci jen byli v tom vedru odevzdaní.“



Sestavy


TJ Rebel Dolní Město
L. Venc [-] - D. Švanda [-] , J. Bednář [-] (82. S. Bednář [-] ) , L. Doležal [-] , P. Vaňkát [-] - D. Jaroš [-] , T. Chlád [-] , J. Krupička [-] , J. Bártl [-] (66. J. Sklenář [-] ) - J. Fišer [-] , P. Jaroš [-]

TJ Sokol Lípa B
M. Pešák [-] - M. Jaroš [-] , M. Meruňka [-] , L. Zajíček [-] , V. Baloun [-] (69. J. Med [-] ) - L. Havel [-] , P. Bouda [-] , J. Rosecký [-] , P. Vondráček [-] (62. J. Meloun [-] ) - J. Heppner [-] , Š. Miklis [-] (74. R. Šťastný [-] )

Hráči zápasu: J. Krupička - Š. Miklis .
Místo: Dolní Město. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.