Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

8.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouty si lehce poradili s béčkem Kožlí


Branky


0

V Koutech se domácí utkali s béčkem Kožlí a byla to hra kočky s myší .....

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zbytečné vyloučení hostujícího Veselého určilo vývoj zápasu

V prvním poločase byla na domácím týmu vidět oslava 60. narozenin prezidenta klubu Václava Horajse st. a za neustáleho tlaku, zahazovali jednu vyloženou sanci za druhou. Jejich aktivita byla znásobena úplně zbytečným vyloučením hráče hostů Veselého za kritiku hlavního rozhodčího. Stav 2:0 po půlce byl k hostům velmi ještě milosrdný, trefili se Mašek s Dvořákem.

V druhé půli to tam domácím napadalo

V druhém poločase to už byla hra pouze na jednu branku. Hosté se sporadicky dostali za polovinu hřiště a byla to jen otázka výše skóre. Do konce utkání se postupně gólově prosadili Novotný, Jindra, podruhél Dvořák, Šimek, Jeřábek a stanovili tak konečný výsledek.



Ohlasy k zápasu


TJ Melechovan Kouty
Václav Horajs hráč Koutů: Utkání ovlivnilo zbytečné vyloučení hostujícího hráče, mi ho měli pod kontrolou a bylo to jen o výši skóre. V domácím drese mimo tradičních opor Maška s Dvořákem, je potřeba pochválit nestárnoucího Jindru z hostujícího týmu i přes inkasované góly brankáře.




Sestavy


TJ Melechovan Kouty
R. Březina [-] - P. Edr [-] , V. Horajs [-] , M. Šimek [-] - . Jindra [-] - K. Mašek [-] - P. Karel [-] (67. J. Vykouřil [-] ) , T. Dvořák [-] , P. Jeřábek [-] , V. Novotný [-] , L. Písařík [-]

SK Kožlí B
M. Hutař [-] - J. Smítka [-] , T. Bělohradský [-] , M. Šafařík [-] , J. Makovec [-] , T. Veselý [-] , J. Kopic [-] , M. Veselý [-] , T. Vlk [-] , P. Cicvárek [-] (77. P. Cicvárek [-] ) , J. Misar [-]

ŽK: 85. J. Misar . ČK: 17. T. Veselý .
Hráči zápasu: K. Mašek , T. Dvořák - M. Hutař .
Místo: Kouty. Počet diváků: 30. Rozhodčí: NEUVIRTH Jakub - ŠIMEK Pavel (N), ADAMOVSKÝ Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.