4:2
(4:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 13:30

13.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luka doma přestřílela Antonínův Důl!


Branky


21. L. Funk , 23. M. Poláček , 36. F. Toman , 41. F. Toman - 39. P. Vorálek , 52. P. Novák
0

Loucké béčko přívítalo v posledním podzimním kole doma celek Antonínova Dola. A cíl byl jediný - konečně naplno bodovat a prožít tak relativně klidnou zimu. Naopak hosté v poslední době mají dobré výsledky a do Luk jeli v pozici 10. týmu tabulky, byli tedy o dvě místa výše než domácí. Domácím se zápas nadmíru povedl, hostům nasázeli již v prvním poločase 4 branky a prakticky rozjodli o výsledku, zápas nakonec skončil 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Loučtí rozhodli již v prvním poločase

Důležitý zápas nezačal pro domácí příliš šťastně, jeliož už v první minutě málem prohrávali. Hosté dobře zakombinovali po levé straně, pravá část loucké obrany naprosto propadla, následný centr se vykutálel u osamoceného útočníka hostí, ale toho skvěle vychytal brankář Žatečka! To domácím dalo jasný signál - je potřeba přidat. A domácí skutečně po této šanci začali přidávat na obrátkách. Postupně se dostavily i šance, aktivní byli především Funk a kapitán Toman, žel jejich střely mířily pouze doprostřed branky, a tak Hanáčkovo čisté konto příliš neohrozily. Vedení se domácí ujali ve 21. minutě. Toman se efektivně zbavil hostujících obránců, naservíroval přesný míč před branku a Ladislav Funk už neměl problémy zasunout míč do branky - 1:0. Za dvě minuty se odehrála takřka totžná situace. Opět Toman ukličkoval hostující beky, jeho střílený centr s notnou dávkou štěstí dopravil na místo určení Marek Poláček2:0. Hosté však nebyli horším týmem, byli silní na míči, ale k šancím se nebyli schopní propracovat. Fotbalová lahůdka přišla ve 36. minutě. Filip Toman si vzal míč na půlce, prošel s ním přes několik hráčů hostí a suverénně zakončil podél vybíhajícího Hanáčka na 3:0. Ve 39. minutě si ale domácí vybrali slabší chvilku, zbytečně faulovali hostujícího útočníka a Petr Vorálek zkušeně proměnil, když poslal Žatečku na druhou stranu - 3:1. To ovšem nebylo všechno, co se týče branek v prvním poločase. Ve 41. minutě zahrávali domácí přímý kop, k němuž se postavil Filip Toman, jeho střela šla sice na gólmanovu stranu, ale vypadla mu z rukavic a jelikož i takovéto branky platí, bylo to po poločase 4:1.

Druhá půle přinesla snížení

Druhá půle nezastihla domácí v úplné pohodě. Jako by se zapomněli v kabinách, u každého míče byli pozdě, prohrávali každý osobní souboj a nedařilo se jim prakticky nic. A záhy za to byli potrestáni. V 52. minutě si na dlouhý balón za beky naběhl Petr Novák a mazácky přehodil domácího brankáře Žatečku - 4:2. Pak začal fotbal trochu trpět na kráse, hrálo se spíše uprostřed pole, bojovalo se o každý metr hřiště, hra byla neurovnaná a nepřehledná. Hosté byli, stejně jako v prvním poločase, silnější na míči, naopak domácí se snažili vyrážet do rychlých brejků, ale žádný se neujal. Ani hosté se již k žádné brankové možnosti nedostali, a tak se domácí mohli radovat z výhry 4:2



Ohlasy k zápasu


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl. B
Martin Žatečka, vedoucí: "Pro nás to jsou hodně důležitý a hlavně vydřený body. Škoda, že jsme si to na začátku druhý půlky zkomplikovali, ale myslím si, že jsme do toho dneska dali to „srdíčko“ a vrátilo se nám to."

TJ Sklo Bohemia Antonínův Důl
Tomáš Pokorný, záložník: "Jsme v hráčské krizi, chybělo nám hodně hráčů (Mazač, Goth a další), málem jsme vůbec nenastoupili. Před zápasem jsme sebrali, koho se dalo a jeli si to do Luk nějak odehrát. Nebojovalo se, vše se vypouštělo, nadávalo se a hádalo. Filip Toman ve vší úctě k ostatním nás porazil prakticky sám. Soupeři gratuluji ke třem bodům."



Sestavy


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl. B
M. Žatečka [-] - M. Pekárek [-] , L. Boháček [-] (62. J. Čermák [-] ) , M. Kubeš [-] , D. Svěrák [-] - V. Rychlý [-] , L. Funk [-] , T. Munduch [-] , Z. Hlávka [-] - F. Toman [-] , M. Poláček [-] (75. P. Vrzáček [-] )

TJ Sklo Bohemia Antonínův Důl
M. Hanáček [-] - O. Zeman [-] (65. L. Krejčí [-] ) , J. Dočkal [-] , M. Pallán [-] , P. Kocmánek [-] - P. Vorálek [-] , T. Pokorný [-] , M. Šabatka [-] , L. Pirožek [-] - L. Zdarsa [-] , P. Novák [-]

ŽK: 40. D. Svěrák , 70. V. Rychlý , 87. F. Toman , 89. M. Kubeš - 43. M. Hanáček , 57. P. Vorálek , 70. P. Novák , 77. L. Zdarsa , 88. M. Pallán .
Hráči zápasu: M. Poláček , F. Toman .
Místo: Luka n. Jihl.. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.