4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:30

11.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velký Beranov se na další výhru pořádně nadřel!


Branky


0

Na hřiště vedoucího celku soutěže z Beranova zajíždělo béčko Rantířova s cílem vybojovat alespoň bodík. Domácí naopak chtěli opět zvítězit a upevnit si svoji vedoucí pozici. Zápas se ale vůbec nevyvíjel podle domácích představ, kdy i přes optickou převahu nebyli domácí střelci schopni vstřelit branku. Šťastná branka z konce prvního poločasu však domácí hráče uklidnila a v druhém poločase už se hrálo podle domácích not a domácí nakonec vyhráli 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šťastná branka Eliáše domácí uklidnila

První minuty první půle se nesly ve znamení seznamování se hráčů s vlhkým povrchem a tak se na nějaké možnosti muselo čekat. V 5. a 6. minutě se o slovo přihlásili hosté, kdy měli možnost zahrát rohový kop a jeden přímý kop, ale k většímu vzrušení to nevedlo. V 9. minutě se k možnosti dostali i domácí hráči, po rohu těsně vedle branky hlavičkoval Jaroslav Pokorný. Hned z protiútoku se do šance dostal rantířovský Karel Živný, ale i ten neměl přesně seřízená mířidla a mířil vedle. Ve 13. minutě se do slibné šance dostal domácí Rostislav Kittler, ale jeho dělovku výborně chytil Petr Svítil a podržel své spoluhráče. Rostislav Kittler byl ústřední postavou i v dalších minutách, v 15. a 16. minutě se dostal k zakončení po rohových kopech, ale mířil tentokrát vedle branky. Pak se připomněli i hosté, ale nebylo to asi tak, jak si představovali. Z autového vhazování ztratil míč Juraj Kozák, byl z toho brejk domácích a do zakončení se dostal bek Jakub Štumar, ale Svítil v brance hostů byl pozorný i tentokráte. Ve 23. minutě se do hlavičky dral opět agilní bek Štumar, ale mířil opět jen do rukavic připraveného Svítila. Pak nastalo období klidu, které trvalo zhruba deset minut, v tomto časovém úseku hosté pozorně bránili a nepouštěli domácí do šancí. Ve 34. minutě pálil z přímého kopu Richard Ganzwohl, ale ani tentokráte si na Svítila nepřišel. Ve 36. minutě měli dobrou možnost i hosté, po faulu na Vlčka se exekuce ujal Karel Živný a z levé strany ohrozil Markoviče v brance, ale ke gólu to nevedlo. O dvě minuty později už však došlo ke změně na skóre. Domácí nakopli dlouhý míč za obranu hostů, hostující obránci se domluvili více než špatně, a toho využil Kamil Eliáš, který i s pomocí teče překonal bezmocného Svítila v rantířovské brance. Ve 41. minutě se po přímém kopu zastřeloval hostující Karásek, ale mířil hodně nad branku. Ve 43. minutě měli hosté z pekla štěstí, když hlavičkoval do prázdné branky František Smejkal, ale kde se vzal, tu se vzal Petr Svítil a zachránil již poněkolkáté své spoluhráče od pohromy. Poločas tak skončil 1:0.

Rozhodnutí přišlo hned zkraje poločasu

Neproměňování šancí na domácí straně utnul záhy po zahájení druhého poločasu opět nejlepší hráč zápasu Kamil Eliáš, když ve 48. minutě proměnil hlavou přesný centr od jednoho ze záložníků, 2:0. Hned za minutu to mohlo být už o tři branky, ale Petr Svítil byl dnes famózní a opět dokázal střelu Ganzwohla zneškodnit. V 51. minutě zahrávali hosté přímý kop, ale míče se zmocnili domácí hráči, kteří přešli do rychlého kontru, ze kterého vzešel rohový kop. Ten posadil domácí exekutor přímo na hlavu Jakuba Štumara, který tak upravoval už na průběžných 3:0. V 57 minutě ukázal své kvality co se týče zahrávání přímých kopů Karel Živný, jeho projektil tak tak, že netrefil pravou šibenici! Ihned poté domácí gólman rozehrál kop od branky, domácí se dostali rychlé na útočnou polovinu, tam si vzal míč Kamil Eliáš, udělal dva obránce, vyslal krásný přízemní centr a ten hrudí doklepl do branky František Smejkal, skóre tak bylo 4:0. Za deset měli hosté na kopačkách snížení, dvojice Kozák-Vlček dobře zakombinovala, druhý jmenovaný šel poté sám na gólmana, ale bohužel střílel pouze do náruče Markoviče, podobně si vedl i rantířovský Hájek, ten pro změnu střílel mimo levé tyče. Posledních patnáct minut už si domácí hlídali své pohodlné vedení a nepouštěli se do větších akcí, hosté měli ještě jednu šanci na korekci výsledku, v 85. minutě se ke střele dostal Vojtěch Karásek, ale jeho projektil směřující do šibenice skvěle vyrazil Markovič. Zápas tak nakonec skončil jasným vítězstvím 4:0 a Beranov tak bere opět tři body do tabulky. 



Ohlasy k zápasu


TJ Velký Beranov 1975
Rostislav Kittler, útočník: "První poločas byl z naší strany velice nervózní. Naštěstí pro nás jsme těsně před poločasem vstřelili šťastnou branku. Ve druhém poločase už jsme byli, jak se říká, na koni a určovali jsme tempo hry a zaslouženě vyhráli."

TJ Ježek Rantířov B
Michal Klíma, vedoucí: "Do Beranova jsme přijeli s tím, že můžeme překvapit, ale bohužel jsme nepřekvapili. Po první půli jsme si věřili, že ten "bodík" uhrajeme, ovšem začátky druhých poločasů nám moc nejdou a po té černé čtvrthodince už jsme neměli nárok. Domácí byli větší část zápasu aktivnější a 3 body mají zaslouženě, ovšem k pár gólům jsme jim chybami dopomohli my a tyto chyby musíme eliminovat."



Sestavy


TJ Velký Beranov 1975
R. Markovič [-] - P. Tomášek [-] , F. Smejkal [-] (65. F. Molva [-] ) , K. Petr [-] , J. Štumar [-] - K. Eliáš [-] , J. Hladílek [-] (7. J. Hladílek [-] ) , M. Křenek [-] , R. Kittler [-] - J. Pokorný [-] (46. V. Molva [-] ) , R. Ganzwohl [-]

TJ Ježek Rantířov B
P. Svítil [-] - .. Vondruška [-] (72. M. Pecha [-] ) , J. Vyskočil [-] , M. Horáček [-] , K. Živný [-] - V. Karásek [-] , D. Cabúk [-] (46. M. Chroustovský [-] ) , .. Vlček [-] , L. Hájek [-] - M. Vaňkát [-] (77. M. Benda [-] ) , J. Kozák [-]

ŽK: 76. K. Petr - 75. J. Kozák .
Hráči zápasu: K. Eliáš - P. Svítil .
Místo: V. Beranov. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.