F. Florián 43. (p.)
1:1
(1:1)
16. R. Marek
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 16:30

1.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Staré Říše si s Brtnicí body rozdělila


Branky


43. F. Florián (p.) - 16. R. Marek
0

Brtnice jela na hřiště do Staré Říše v roli mírného favorita, ale nakonec byla ráda za bod. Domácí měli v průběhu druhé půle převahu, ale výborně chytajícího Jakuba Plačka již překonat nedokázali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve Staré Říši se hrál v první půli vyrovnaný fotbal, bojovalo se spíše uprostřed hřiště, takže to pro diváky okulahodící podívaná určitě nebyla. Favorizovaní hosté se v 16. minutě zápasu dokázali dostat do vedení, když se po rychlém protiútoku, při kterém si míč narazil Radek Kružík s Alešem Froldou trefil střelou do šibenice Richard Marek. Po této brance domácí převzali iniciativu na své kopačky, vyústěním mírného tlaku byla vyrovnávací branka, která padla ve 43. minutě, když se z pokutového kopu nemýlil František Florián.

Po příchodu ze šaten se nadále odehrávala neúprosná bitva o každý metr hřiště. Domácí na tom v horkém počasí byli fyzicky přece jen lépe, a tak se častěji hrálo před brankou Brtnice. V té ale stál spolehlivý brankář Jakub Plaček, který domácí střelce udržel na uzdě a měl lví podíl na tom, že si Brtničtí ze Staré Říše odvezli alespoň bod.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Brtnice
Michal Plaček - hráč Brtnice: Byl to pro nás těžký a náročný zápas. Ve druhé půli nám už docházely síly, takže bod za remízu 1:1 určitě bereme.



Sestavy


FSC Stará Říše B
K. Neuman [-] - M. Holub [-] , P. Dohnal [-] , P. Štěpnička [-] , M. Šeda [-] - M. Merhaut [-] (69. M. Strnad [-] ) , M. Petráš [-] , F. Florián [-] , Z. Fabeš [-] (66. P. Pokorný [-] ) - J. Štěpnička [-] (46. J. Florián [-] ) , L. Karkula [-] -

TJ Sokol Brtnice
J. Plaček [-] - - T. Štefl [-] (46. Z. Brussmann [-] ) , A. Frolda [-] , R. Marek [-] , M. Plaček [-] , J. Vyskočil [-] , J. Vyskočil [-] (46. J. Brancuzský [-] ) , T. Doležal [-] , J. Doležal [-] , R. Kružík [-] (69. Z. Doležal [-] ) , P. Kružík [-]

ŽK: 33. K. Neuman - 14. J. Doležal .
Hráči zápasu: J. Plaček , T. Doležal .
Místo: Stará Říše. Počet diváků: 60. Rozhodčí: NERAD Jiří - KŘÍŽ Ivo, SURÁN Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.