Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2021 10:15

1.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Povltavské FA nadělila 6 branek domácím hráčům TJ SK Hřebeč


Branky


6

V předešlém 14. kole hráči TJ SK Hřebeč zdolali po obratu v domácím prostředí 2:1 FK Komárov. V následujícím kole je čekal soupeř, který ve svém předešlém zápase zvítězil také 2:1 na domácí půdě, proti SK Posázavanu Poříčí nad Sázavou. Z pohledu tabulky byli domácí hráči favoritem na zisk tří bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do vedení z penalty a druhý gól v závěru poločasu

Domácí otevřeli první poločas s míčem na vlastních kopačkách. Také to byli domácí, kdo se dostal jako první do větší šance v zápase. V 9. minutě střelu domácích brankář Žežulka jen vyrazil a následnou dorážku domácí nedokázali dostat za jeho záda. Ve 21. minutě byl nařízen pokutový kop pro hostující rezervu Povltavské FA a rozehrávku penalty si vzal na starost Petr Nerad, který penaltu proměnil a posal tak hostující celek do vedení 0:1. Do konce prvního poločasu stihli hostující hráči přidat ještě druhou branku do sítě domácích a jít tak do vedení 2:0 a to v úplném závěru prvního poločasu. Ve 45. minutě se prosadil Jakub Hromádka a to poté, co se dostal k odraženému míči a střelou z velké dálky navýšil vedení. O poločasové přestávce šli tedy spokojenější do kabin hráči hostí.

Čtyřbrankový příděl v druhém poločase

Do druhého poločasu vstoupili lépe znovu hostující hráči a to když v 51. minutě dostal míč na kopačky Mikuláš Bícha a po hezkém přehození si míče posunul na Matěje Tomance a ten přidal další branku hostujícího celku, tentokát na 0:3. Netrvalo dlouho a hosté přidali i další branku do sítě domácích, tentokrát na 4:0 se trefil po druhé v zápase Jakub Hromádka58. minutě, když po dlouhé sérii rohových kopů Mikuláš Bícha rozehrál ten poslední na Hromádku, který na míč čekal za hranicí pokutového území a trefil míč fantasticky a i jeho druhá branka byla velmi povedená. Svůj druhý gól v zápase přidal i Matěj Tomanec a to v 84. minutě na 5:0. A na konečných 6:0 přidal branku v 86. minutě Ladislav Obermajer. Zápas tak skončil drtivým vítězstvím hostující rezervy Povltavské FA, kteří si připsali 3 body do tabulky a výrazně upravili skóre.



Sestavy


SK Hřebeč
P. Kabele [-] - J. Pinkas [-] , M. Pařízek [-] (46. J. Baranec [-] ) , M. Mentberger [-] (87. T. Brázdil [-] ) , T. Lukič [-] (59. M. Servus [-] ) , T. Jablonský [-] , A. Nadri [-] , J. Hora [-] , P. Macháč [-] , J. Janík [-] (46. O. Stříbrský [-] ) , M. Novák [-]

Povltavská Fotbalová Akademie B
J. Žežulka [-] - P. Nerad [-] , L. Nováček [-] (74. L. Obermajer [-] ) , Š. Těžký [-] (79. K. Rochl [-] ) , A. Lanc [-] , L. Třešňák [-] , P. Tlustý [-] , K. Kratochvíl [-] (14. J. Dvořák [-] ) , L. Puchmertl [-] , M. Tomanec [-] (85. J. Artimovič [-] ) , J. Hromádka [-] (77. D. Dvořák [-] )

ŽK: 22. J. Pinkas - 82. D. Dvořák , 90. K. Rochl . ČK: 81. J. Baranec .
Hráči zápasu: J. Hromádka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kovář Otto - GARAJA Miroslav, MRÁZEK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Činoveský

Expert: Marek Volf
Tip experta: výhra domácích

Domácím se doma daří a teď mají šňůru šesti výher v řadě, takže to doma potvrdí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza