Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2021 14:00

1.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

SK Posázavan Poříčí nad Sázavou dotahoval třikrát vedení FK Bohemia Poděbrady


Branky


7

V předešlém 14. kole hráči FK Bohemia Poděbrady zvítězili přesvědčivě v domácím zápase s TK Slovanem Lysá nad Labem 5:0 a v následujícím kole je čekal souboj s SK Posázavanem Poříčí nad Sázavou, který v minulém kole podlehl ve veknovním utkání rezervě Povltavské FA těsně 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasové vedení domácích

Zápas začali s míčem na kopačkách hráči domácích. A také to byli domácí hráči, kterým se povedlo jít do rychlého vedení v zápase. Už v 6. minutě dostal Matěj Novák dlouhý míč, který si zpracoval a i přes to, že na něj dotírali 2 bránící hráči, tak prostřelil brankáře Michala Soukupa a poslal tak svůj celek do vedení 1:0. Hosté mohli srovnat skóre zápasu už ve 20. minutě, kdy měli sérii slibných zakončení a dorážek, ale v cestě jim stál domácí brankář David Václavík. Povedlo se jim to až ve 23. minutě, kdy vyrovnal na 1:1 Jakub Greš, po přímočaré akci středem hřiště. Domácí ale dokázali bleskově odpovědět na inkasovanou branku a o minutu později ve 24. minutě se dostali zpět do vedení, tenokrát 2:1 po brance, kterou vstřelil Ondřej Martínek

I na potřetí hosté srovnali

Krátce po začátku druhé poloviny zápasu hostující hráči Posázavanu Poříčí nad Sázavou srovnali stav utkání na 2:2 a to už ve 47. minutě, kdy z pravé strany přišel centr po zemi, který prošel přes celou šířku vápna až na Jakuba Bastýře a ten střelou do protipohybu brankáře překvapil a stav utkání vyrovnal. A byli to znovu domácí, kdo šel do vedení, tentokrát už po třetí v zápase a to v 63. minutě, si Matěj Novák navedl míč z levé strany na střed hřiště a krásnou trefou na zadní tyč, přidal svůj druhý gól v zápase na 3:2. Hosté ale jako po celý zápas dokázali s domácími držet krok a srovnali stav utkání i po třetí. V 70. minutě na 3:3 vyrovnal Anton Shut, který si naběhl do vápna a po centru Jakuba Bastýře hlavou poslal míč do sítě. Zápas tedy skončil remízou s třemi brankami na obou stranách.



Sestavy


FK Bohemia Poděbrady
D. Václavík [-] - P. Vobořil [-] , M. Peterka [-] , O. Martínek [-] , T. Kubánek [-] , J. Knobloch [-] , J. Suchánek [-] , V. Uher [-] , O. Bora [-] , O. Soukup [-] , M. Novák [-]

SK Posázavan Poříčí n. S.
M. Soukup [-] - J. Pohorský [-] , P. Havlíček [-] , M. Azilinon [-] , K. Vacek [-] (46. J. Baštýř [-] ) , D. Verner [-] , J. Jírů [-] , V. Balata [-] , T. Síkora [-] , J. Greš [-] (83. V. Zahladko [-] ) , Z. Hašek [-] (46. A. Shut [-] )

ŽK: 75. D. Verner .
Hráči zápasu: M. Novák - J. Baštýř .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Pejša Tomáš - GERHARDT Jiří, SANDEV Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Činoveský

Expert: Marek Volf
Tip experta: výhra domácích

Výhra domácích, kteří mají za sebou 3 výhry v řadě a tak 3 body zůstanou doma.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích