2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 16:30

2.kolo, Vysočina | Jihlava | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané utkání se šťastným koncem pro Hybrálec


Branky


0

Zápas dvou týmů, kteří mají ve svžch řadách hodně mladých hráčů, kteří postupně fotbalově rostou a jejich výkony se začínají promítat do síly týmu. Rozhodně se nejednalo o zápas "jen tak jdem si kopnout".

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zahájili zápas s nadhledem. Předváděli  kombinační a bojovnou hru. Vytvořili si v první půli několik jasných šancí, které se jim nepodařilo dotáhnout , aby se mohli radovat z vedení. Za zmínku stojí akce ve 30 min., kde se dostal do šance domácí hráč Patrik Hrubý, ale jeho střela byla zablokována obráncem Střížova. Odražený míč dorážel obránce domácích Pavel Šimek, ale Střížovský gólman se vytáhl překrásným zákrokem a na gól se stále čekalo. Poté se dostal do šance vsítit první gól domácí útočník Radek Pytlík, ale nebylo mu přáno změnit skóre. Hosté se dostali pouze do náznaků protiútoku a tak se domácí tým dočkal vytoužené branky až v samotném závěru první půle. Ve 45 min. nastartoval svou střeleckou fazónu útočník domácích Radek Pytlík 1:0 a potvrdil ji v 62min. 2:0. Tento hráč měl ještě další dvě krásné šance, ale vše skončilo v rukou hostujícího gólmana. V této chvíli už probíhalo střídání  u domácích a následně i u hostů. Od 70 min. se hosté nadechli k protiútoku. Posílili útok a zatlačili domácí na jejich půli. Výsledkem byl gól Daniela Smolíka v 83 min., který z velké dálky prostřelil vše co mu stálo v cestě a skóroval na  2:1. Domácí se ke konci zápasu soustředili už jen na obranu a odměnou jim bylo připsání tří bodů a průběžné první místo v tabulce.



Sestavy


1.máj Hybrálec
J. Kučera [-] - J. Chalupský [-] (72. L. Ohnút [-] ) , J. Lindourek [-] , L. Pavlík [-] , K. Suk [-] , J. Hrubý [-] - P. Šimek [-] , P. Hrubý [-] (76. P. Ritter [-] ) , T. Ehrenberger [-] , J. Šiška [-] - R. Pytlík [-]

SK Střížov
D. Vebr [-] - L. Bárta [-] (60. M. Fiala [-] ) , J. Schützner [-] , D. Smolík [-] , P. Zeman [-] - M. Obršlík [-] , J. Kuchyňa [-] , F. Navrkal [-] , T. Kalousek [-] (80. M. Marek [-] ) - J. Labuta [-] , V. Zeman [-]

ŽK: 52. K. Suk - 59. D. Smolík .
Hráči zápasu: R. Pytlík - D. Smolík .
Místo: Hybrálec. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.