Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 16:00

8.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Útvina skalpovala třetí Starou Roli


Branky


19. D. Vlček , 20. D. Vlček , 32. D. Vlček , 48. P. Janoušek , 88. M. Michalec - 52. T. Hejl , 86. J. Nerad
4

Ve svém azylu v Toužimi v sobotu Útvina hostila třetí Starou Roli. Oba týmy byly poznamenány absencemi, ovšem Útvina na tom byla hůř jelikož měla jen dva hráče na střídání a v základní sestavě několik ne úplně zdravých hráčů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté drželi míč, ale domácí stříleli góly

Začátek zápasu jednoznačně patřil hostům. Stará Role kontrolovala hru, byla lepší v kombinaci a hráčům Útviny se dlouho nedařilo udržet vepředu míč.

 

Hosté si také vypracovali první šanci, když jejich nepovedený centr z pravé strany skončil na břevně. Podobná situace se opakovala na druhé straně – tentokrát centroval domácí Dominik Vlček, míč ale tentokrát směřoval přímo do branky a na břevno ho musel vyrazit gólman Flekač.

 

Stará Role byla stále více na míči, domácí však hrozili z protiútoků a ukázali ukázkovou produktivitu. Jeden takový útok vedl v 19. minutě po levé straně Milan Konšťák, a když byl u pokutového území soupeře, našel v něm povedenou šajtlí pravačkou volného Dominika Vlčka, a ten hlavou mířil přesně.

 

Další branka padla jen chvíli na to. Univerzál Tomáš Lemák narýsoval parádní přihrávku do běhu na Vlčka, ten běžel z pravé strany sám na bránu a poté, co přehodil brankáře hostů, domácí slavili dvougólové vedení.

 

Vstřelené branky Útvinu nakoply a zejména v bojovnosti začali převyšovat soupeře a dali tak zapomenout na nejistý začátek utkání.

 

Ve 32. minutě se navíc opakovala spolupráce na ose Konšťák – Vlček. První jmenovaný tentokrát zhruba z poloviny hřiště vyslal Vlčka dlouhým balónem do úniku po levé straně, ten si opět s nabídnutou šancí poradil s přehledem střelou k tyči a zkompletoval tak hattrick během pouhých 13 minut!

 

Při oslavě gólu mimochodem kouč domácích Vít Červenka radostí rozpřáhl ruce tak intenzivně, že jednou z nich uštědřil levačkou ránu do hlavy vedle radujícímu se náhradníkovi Michalcovi, až mu z očí srazil sluneční brýle.

 

Stará Role pak párkrát zahrozila, ale po průniku do vápna jeden z jejích hráčů bodlem brankáře Filka nepřekonal a hlavička po přímém kopu ze strany skončila jen na břevně.

 

Gól už žádný nepadl a do kabin se šlo za stavu 3:0.

 

Stará Role zápas zdramatizovala ,ale nakonec tři body zůstaly v Útvině

Takové vedení často bývá zrádné a může způsobit pověstně usnutí na vavřínech, to ovšem nebyl případ Útviny. Její kapitán Josef Chrenák zahrával ve 48. minutě přímák z půlky hřiště, míč proskákal mezi obránci Dalovic, čehož využil Vlček, vypíchl ho těsně před gólmanem Flekačem a Patrik Janoušek zakončoval do prázdné branky. Vlček si tedy ze zápasu odnesl úctyhodnou bilanci 3+1.

 

Radost domácích však jen 4 minuty nato zpražila ztráta ve středu hřiště a následná krásná střela Tomáše Hejla zpoza vápna přesně k tyči.

 

Postupně začali hráči útviny ztrácet a opět začali hrát starorolští. To bylo dáno i tím, že Stará Role hned pětkrát střídala a domácí fyzicky zaostávali.

 

Následně domácí hned dvakrát střelou zpoza vápna mohl uklidnit Lemák, ale první rána skončila na tyči a druhou zastavil brankář.

 

Nakonec tedy další gól přidali hosté, když po rohu na zadní tyči nechali domácí obránce hlavičkovat úplně samotného Jana Nerada a ten šancí nepohrdnul.

 

Nakonec ale domácí Sokol dvě minuty před závěrečným hvizdem uklidnil střídající Martin Michalec, který na své polovině z pozice levého obránce vybojoval míč, hlavou si ho posunul kolem stopera Dalovic a následný samostatný nájezd vyřešil placírkou k pravé tyči a navýšil tak na konečných 5:2.



Sestavy


TJ Sokol Útvina
L. Filek [-] - J. Nováček [-] - P. Janoušek [-] (54. M. Michalec [-] ) , M. Hejkal [-] , V. Hudec [-] - D. Vlček [-] - M. Konšťák [-] (64. L. Lipavský [-] ) , J. Řezáč [-] , T. Lemák [-] , K. Struhár [-] , J. Chrenák [-]

TJ DDM Stará Role
M. Flekáč [-] - P. Belický [-] (82. D. Buřič [-] ) , J. Stýblo [-] (13. P. Vintrich [-] ) , R. Voborský [-] (54. L. Hlavatý [-] ) , A. Rohla [-] , J. Nerad [-] , A. Gunem [-] , M. Götz [-] , T. Hejl [-] (77. D. Almiashev [-] ) , M. Křížek [-] , M. Hejl [-] (67. L. Labodarec [-] )

ŽK: 36. M. Konšťák - 25. M. Křížek , 40. A. Rohla .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Polívka Miloslav - KRÁSA Roman (N), ŠEBEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michalec Martin

Expert: Martin Jelínek
Tip experta: remíza

Stará Role je asi mírným favoritem, nicméně Útvina hraje doma. Bude to dle mého názoru buď výsledek o jeden gól, anebo remíza. Přikláním se ale spíše k remíze. Tipuju 3:3.