0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 16:00

9.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Tak to je šok! Poslední Verušičky obraly první Březovou


Branky


7

Tak tohle by čekal opravdu málokdo. Březovští sice v poslední době dvakrát zaváhali, přesto se ale očekávalo, že udělí Verušičkám debakl. Rozuzlení však bylo nakonec úplně jiné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nuda, nuda, šeď, šeď

Březová zajížděla do Verušiček jako jasný favorit. Bylo to utkání prvního týmu tabulky s posledním, nejlepšího útoku a nejlepší obrany… Zkrátka kdyby se dalo sázet na zápasy Okresního přeboru, kurz na Verušičky by byl obrovský.


Tomu ostatně napovídala i forma obou celků. Verušičky sice minulý týden senzačně remizovaly ve Štědré, ale předtím to byl samý debakl – minimálně čtyři inkasované branky na utkání. Březová sice dvakrát za sebou remizovala (s Jáchymovem a Božíčanami), ale pak si zcela suverénně poradila s Bečovem, když mu nasázela osm gólů. Utkání ale skončilo nesmírně překvapivým výsledkem.

 

V prvním poločase se toho před zraky více než čtyřiceti přítomných diváků opravdu moc nestalo. Kromě marné snahy silné Březové o vstřelení branky byla k vidění pouze žlutá karta pro domácího hráče s číslem 6 na zádech, Josefa Gallšneidera. Z gólového hlediska to byla, slovy klasika „nuda, nuda, šeď, šeď,“ a do kabin se tak šlo za stavu 0:0.

 

I druhá půle by se líbila Fanklubu defenzivního fotbalu

Stejně jako v tom prvním, i v tom druhém dějství, byli na hřišti na straně Březové přítomní třeba šestigólový Marek Pleva, nebo nejlepší střelec týmu Jan Hvizd, jenž má na svém kontě dokonce sedm zásahů. Přesto se hostům nepodařilo žádnou branku vsítit a zápas skončil bez branek. Byly uděleny jen další dvě žluté karty.

 

Fotbalisté Verušiček tak mohli slavit naprosto senzační skalp prvního celku tabulky ve chvíli, kdy měli pouhý jeden bod za remízu se Štědrou. Nyní tak mají celkově dva, přesto jsou ale i nadále poslední s dvoubodovou ztrátou na předposlední Jáchymov. Na straně Březové rovněž nedošlo k žádnému posunu v tabulce a Jiskra zůstává nadále první. Ovšem na záda jí dýchají Stará Role a Nejdek B, které mají dva, respektive o jeden zápas k dobru.

 



Sestavy


FK Verušičky
J. Tomka [-] - J. Bártko [-] , J. Pavlovič [-] , R. Adam [-] , D. Hejhal [-] , D. Verebely [-] , J. Gallšneider [-] , J. Tomka [-] , V. Tavali [-] , J. Koscelník [-] , J. Koscelnik [-]

TJ Jiskra Březová
D. Hasič [-] - J. Václav [-] , J. Hvizd [-] , M. Pleva [-] , J. Hejl [-] , J. Kárník [-] , L. Khodl [-] , K. Kostolecký [-] , M. Al Haboubi [-] , A. Babič [-] , M. Rybka [-]

Počet diváků: 42. Rozhodčí: Sakáč Jan - MASÁK Ivo (N), MARŠÍK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michalec Martin

Expert: Filip Veit
Tip experta: výhra hostů

Souboj prvního s posledním. Podle mě jasná záležitost, a to i přestože Březová ztratila s námi a Božíčanami. Tentokrát nikoho na pochybách nenechají. Čekám hodně gólů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů