Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 15:00

10.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Cerekev čtyřikrát vedla, přesto s Plačkovem brala pouze bod


Branky


20. P. Staněk , 31. J. Razima , 51. P. Staněk , 77. J. Serbus - 23. T. Keller , 32. T. Keller , 57. J. Kašpar , 85. R. Zemek
0

Hodně branek, velké drama a překvapivé zaváhání favorita, to přinesl zápas mezi vedoucí Horní Cerekví a Plačkovem. Hosté potvrdili, že jsou schopni potrápit jakékoliv mužstvo Poutník ligy. Domácí měli k vítězství blízko, když čtyřikrát v utkání vedli o branku, hosté ale ve všech případech našli rychlou odpověď, a tak se v Horní Cerekvi body překvapivě dělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na branky Horní Cerekve nalezl rychlou odpověď Tomáš Keller

Sobotní duel nezastihl domácí v optimální formě a když k tomu přidáme dobrý výkon hostů, konečné remíze se nelze divit. První minuty patřily opticky domácímu mužstvu, ale když na Suchého střílený centr nedosáhl Serbus a střela ze šestnáctky opět Lukáše Suchého mířila těsně nad, využili jedné z mnoha chyb hráči Plačkova k rychlému brejku a Zemkovi pokazil radost až brankář Libor Chadim včasným vyběhnutím a zmenšením střeleckého úhlu. Hned z protiútoku se po Suchého přihrávce ocitl před hostujícím brankářem Serbus, ale ani on Lukáše Novotného neprostřelil.

 

Po dvaceti minutách rozehrál Suchý roh nakrátko Havlovi, ten poslal před branku přesný centr, se kterým si poradil navrátilec do sestavy Pavel Staněk a skóroval přesně k tyči Novotného branky – 1:0. Neuběhly ani tři minuty a bylo srovnáno – po chybě na půli hřiště šli hosté do brejku, který přesně zakončil Tomáš Keller – 1:1. Domácí se dále snažili diktovat hru, Serbus v dobré pozici střílí nad, svůj dlouhý únik po pravé straně proměnil Jan Razima v přesný centr na Martínka, ale i ten z několika metrů přestřelil.

 

Až po centru Havla se míč dostal k Honzovi Plachému, ten posadil míč na hlavu Razimovi a hosté lovili míč v síti podruhé – 2:1. Hostům však opět netrvalo déle než tři minuty a opět Keller zblízka prostřelil Chadima, když míč z autového vhazování hostů zcela nepochopitelně propadl až k němu do šestnáctky – 2:2. První půle přinesla ještě dvě zajímavé akce. Nejprve z trestného kopu dobře centroval Havel, ale ani Razima ani Staněk míč ve skluzu nezasáhli a dorážka Martínka zblízka po tvrdé střele Suchého mířila do horní části vysoké zábrany za brankou.

Drama nakonec vítěze neurčilo, Horní Cerekev brala pouze bod

Po přestávce diváci čekali zlepšený výkon domácích, čemuž mohl pomoci i celkem rychlý gól na 3:2, ale opak byl pravdou. Stále jsme postrádali větší pohyb hráčů a tím logicky vázla i kombinace, která hráče Horní Cerekve zdobila v předchozích utkáních. Již zmíněnou třetí branku vsítil hlavičkou po rohu nakrátko (tentokrát Havel na Suchého) přes celou délku branky opět Pavel Staněk. Ani tentokrát nezůstali hosté pozadu, i když si lhůtu na vyrovnání prodloužili na šest minut. To se míč dostal k Janu Kašparovi a ten Libora Chadima překvapil prudkou střelou k bližší tyči – 3:3.

 

Hosté měli v této fázi i další příležitosti ke skórování, ale jednu zlikvidoval brankář Chadim a ve druhé pálil hostující Zbyněk Štěpán vedle. V 77. minutě vyslal kolmicí po křídle Suchý Martínka, ten zdánlivě dlouhý míč doběhl, nacentroval na hranici šestnáctky a Serbus přesnou střelou zajistil domácím již počtvrté vedení – 4:3.  Pak přišla jedna z mála pohledných akcí, míč se po ose Šimák – Martínek dostal ke Staňkovi, ale tomu hattrick pokazil brankář Novotný.

 

Do konce zápasu chybělo pět minut a zdálo se, že domácí budou brát všechny body, nepohlídali však rychlou rozehrávku hostů ze středového kruhu, k míči se dostal René Zemek a zajistil hostům alespoň bod za remízu 4:4. Ze závěrečné snahy domácích vyplynula pouze hlavička stopera Staňka, kterou však brankář hostů bezpečně kryl.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Cerekev
Jiří Topka - trenér: Z naší strany velice nervózní utkání, hra byla uspěchaná, chyběla klidná rozehrávka odzadu. Dali jsme sice čtyři góly, což by na vítězství mělo stačit, ale obrana tentokrát propadla a „vyrobila“ chyby na několik zápasů. Oceňuji výkon hostů, kteří včas přistupovali k našim hráčům a hráli zodpovědně po celé utkání. Naším nejlepším hráčem byl dnes střelec dvou branek Pavel Staněk, který hrál navíc po téměř půlroční přestávce.

TJ Sokol Plačkov
Tomáš Kořenář - trenér: K zápasu se nebudu vyjadřovat, dělám to nerad.



Sestavy


SK Horní Cerekev
L. Chadim [-] - J. Koten [-] , J. Razima [-] (50. T. Pinkas [-] ) - M. Kůta [-] , L. Suchý [-] , J. Havel [-] , Š. Filsoch [-] (26. A. Šimák [-] ) - J. Serbus [-] , M. Martínek [-] - J. Plachý [-] , P. Staněk [-]

TJ Sokol Plačkov
L. Novotný [-] - L. Palán [-] , J. Slavík [-] , F. Mottl [-] , M. Němec [-] - J. Kalivoda [-] , L. Ehrlich [-] , J. Kašpar [-] , T. Keller [-] - R. Zemek [-] , Z. Štěpán [-]

ŽK: 45. J. Koten , 75. J. Serbus .
Hráči zápasu: P. Staněk - T. Keller .
Místo: Hor. Cerekev. Počet diváků: 50. Rozhodčí: HÁNA Samuel - MEZERA Jiří (N), PODAŘIL Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.