Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2022 17:00

23.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vysoké Mýto si připsalo další vítězství


Branky


5

Zápas mezi Jiskrou a Vysokým Mýtem se netradičně odehrál na hřišti v Červené Vodě, kde bydlí velká část hráčů Jiskry. Domácí trpí rozsáhlou marodkou a to se také projevilo na hřišti. Vysoké Mýto si připsalo další jarní vítězství a v tabulce předskočilo i své soupeře. Moměntálně se nachází už na pátém místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí od začátku tahali za kratší konec

Už v 6. minutě se ve vápně dostal k míči hostující Radoslav Kuzma a poslal svůj tým do vedení. Domácí ale našli odpověď již po 10 minutách. Hnátnický Petr svou střelu poslal sice na břevno, ale dorážející Patrik Roček měl už jednoduchou práci.

 

Poté ale už padaly branky pouze do domácí sítě. Ještě do poločasu předvedli hráči Vysokého Mýta krásnou kombinaci, na jejíž závěru Lukáš Benda připravil míč před prázdnou branku kapitánovi Jiřímu Hájkovi. 

 

O pár minut později sám Lukáš Benda naběhl za obranu a Tomáš Rezek mu poslal přesnou přihrávku do běhu, po které samostatný nájezd proměnil.

Zbytek zápasu už se spíše faulovalo

Utkání nabídlo nezvykle velký počet přestupků a faulů. Hráči se kopali, což ubralo na fotbalové kvalitě zápasu. 

 

Jedinou branku druhého poločasu obstaral Miroslav Podmajerský, který svou střelou o břevno do brány stanovil závěrečný výsledek 1:4.

 

 

 

Za fotografie děkujeme Josefu Kantovi.



Ohlasy k zápasu



SK Vysoké Mýto B
František Dvořák - trenér: Zasloužená výhra nad soupeřem, který se dost často prezentoval zákeřnou hrou. Důvodem této agrese byla jasná dominance ve všech fotbalových činnostech našeho týmu. Hra byla svižná, měla spád a fotbalovou kvalitu, ke které výraznou měrou přispěli hráči z áčka. Přesně takto má vypadat přístup k zápasu. Je potřeba pochválit celý tým za to, že se nenechal strhnout k hrubosti a věnoval se výhradně hře.



Sestavy


FC Jiskra 2008
R. Vyšohlíd [-] - P. Kromíchal [-] (86. F. Dušek [-] ) , T. Vyšohlíd [-] , P. Hnátnický [-] (56. J. Koreň [-] ) , J. Šmolík [-] , M. Hnátnický [-] , P. Roček [-] (80. Z. Zezulka [-] ) , R. Kaplan [-] (65. M. Ščambura [-] ) , J. Pasker [-] , P. Zach [-] , M. Ďuriš [-] (74. R. Žabka [-] )

SK Vysoké Mýto B
M. Sůva [-] - R. Kuzma [-] (46. V. Hájek [-] ) , L. Benda [-] , M. Chadima [-] (73. E. Rajnoch [-] ) , T. Sedlák [-] , M. Podmajerský [-] , T. Rezek [-] , J. Hájek [-] , P. Jeníček [-] , M. Žák [-] , M. Dvořák [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Štěrba Jaroslav - KOVÁŘ Matouš, VYKOPAL Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
29. 5. 2022 07:17
Když to tak vydim tak budu muset zavést pokuty to není normální a sestavu asi vymyslim já to není normální hrot dnes si jedu upravit chuť do tatenic
28. 5. 2022 13:51
Dnes valím na fotbal tak doufám že to debilni Vysoké Mýto porazite tipují 2:1 pak si dáme panáka jak prohrajete tak samozřejmě nic s pozdravem Hrot

Tip: výhra hostů

Tip: remíza