Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2022 15:30

15.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

I přes nepříznivou situaci si Skuteč odnáší tři body


Branky


1

Domácím kvůli marodce chybělo 10 hráčů, do toho všeho mráz a sníh. S tímto nastupovali hráči Skutče do zápasu. Velké zasloužení na výhře má David Fillipi, který přišel na hřiště a v časovém rozmezí pěti minut vstřelil dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle hry přinesla dva góly, za domácí si v 11. minutě připsal branku Tomáš Kopecký a za hostující ve 24. minutě Marek Černý. V druhé polovině přišla gólová smršť a hned ve 46. minutě skóroval znovu Tomáš Kopecký. V 56. minutě pak dostal hráč Svratouchu František Fiala druhou žlutou a odešel tak do kabin. To rozhodně hostům nepomohlo na dalším vývoji zápasu. V 69. minutě skóroval David Fillipi a minutu poté si připsal branku Josef Gregor za Stolany. V 72. minutě si připsal další branku David Fillipi. O zápasu tak bylo skoro rozhodnuto. V závěru zpečetil výhru Skutče Lukáš Netolický, který prostřelil gólmana hostí v 88. minutě

 

Ohlas k zápasu ze strany domácích:

K samotnému utkání je potřeba říct, že můžeme závidět týmům, kteří dokáží proměňovat tutové šance. Takový Svratouch nebo minulý týden Stolany si shodně vypracovaly 3 šance a daly nám shodně dvě branky. My jsme minulý i tento týden zahazovali neuvěřitelné příležitosti. Až se tomu nechce věřit. Dalo by se říct, že v poli je naše hra dobrá, ale v zakončení trpíme a naopak jsme potrestáni za každou chybu. Body však máme. Vítězství je důležité a cenné. Teď nás čekají dva těžké výjezdy. Za týden do Slatiňan a poté do Horního Jelení.

------------------------------------------------------------

Nezbývá nic jiného, než jen borcům ze Skutče poblahopřát k zápasu a držet palce v následujících zápasech.



Sestavy


FK Junior Skuteč
F. Vamberský [-] - J. Pekař [-] , M. Čermák [-] (81. R. Sysel [-] ) , L. Netolický [-] , F. Odstrčil [-] , P. Felkl [-] (66. D. Filipi [-] ) , R. Kozák [-] , T. Kopecký [-] , F. Kubík [-] , V. Talácko [-] , M. Horáček [-] (74. J. Janeček [-] )

TJ Sokol Svratouch
D. Kašpar [-] - J. Jelínek [-] , Z. Macháček [-] (82. P. Matoušek [-] ) , F. Fiala [-] , J. Stodola [-] - J. Mayer [-] (76. M. Obrovský [-] ) , M. Hanskut [-] , M. Černý [-] , F. Kyncl [-] , J. Gregor [-] - M. Pavlík [-] (90. M. Janeba [-] )

ŽK: 49. M. Pavlík , 51. F. Fiala , 55. M. Černý . ČK: 52. F. Fiala .
Místo: Skuteč. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích