M. Friček 81. (p.)
M. Friček 89. (p.)
2:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2022 16:00

19.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ohlas | Gól v první minutě a dvě penalty


Branky


81. M. Friček (p.) , 89. M. Friček (p.) - 1. L. Netolický , 16. L. Netolický , 55. M. Horáček
2

Domácí Hrochův Týnec přivítal na svém hřišti hostující Skuteč. Hosté skórovali v prvních minutách, domácí až na závěr. Hosté se trochu potýkali s absencí týmu, ale vše zvládli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól hned z kraje

Hosté naskočili na domácí hřiště, které nebylo zrovna v nejlepší kondici, ale hned v 1. minutě Skuteč zatlačila obranu Týnce a z této situace skóroval Lukáš Netolický. Po chybě domácího Jakuba Vágnera přišel k míči opět Lukáš Netolický a v 16. minutě si připisoval další gól. 0:2. Po této brance přišlo od Skutče mnoho šancí, ale Felkl, Odstrčil, Čermák, Kozák a ani Netolický neskórovali.

V závěru prvního poločasu ale domácí lehce zátápěli, ale gólman Skutče Filip Vamberský a branková konstrukce podržela hosty. Žádný gól již nepadl a týmy šly do šaten za stavu 0:2.

 

Dvě penalty

Skuteč do druhé poloviny zápasu trochu prostřídala tým, kdy ve 46. minutě střídal Filip Kubík Ondřeje Merkla a domácí byli aktivnějším týmem. Skuteč tlačila Týnec a i když si šance vytvářeli, gól z nich nepadl. Až po chvíli, v 55. minutě, zapadl míč do sítě po rohovém kopu a gól si připsal Martin Horáček. Stav byl 0:3 a zdálo se, že Skuteč už nic nepřekvapí, naopak, že Skuteč ještě přidá góly, ale nestalo se tak. Pro Týnec začla série pokutových kopů a pro Skuteč série modlení se. V 81. minutě se střetl gólman Filip Vamberský s Radkem Havlíčkem a tento střet byl posouzen jako pokutový kop. Penalty se ujmul Martin Friček a skóroval. 1:3. V 89. minutě po nastřelení vlastní ruky byl odpískán další pokutový kop a i ten proměnil v gól Martin Friček. 

Skuteč odolala dalším případným gólům a odjíždí domů se třemi body a je nekompromisně v čele tabulky. Hrochův Týnec si body neodváží a je na 10. místě s 20 body.



Ohlasy k zápasu


Hrochův Týnec
Domácí: V poločase jsme mohli i vést, jejich gólman zachytal opravdu fantasticky, chytl 3 góly na brankové čáře a to si myslím, že nás dost rozhodilo, hráli jsme spíše ze zadu a čekali na protiútok, domácí góly padly až v samotném závěru, kdy nám rozhodčí odpískal 2 penalty, kdy jedna byla sporná (jejich obránce zahrál nešťastně rukou). Vítězství hostů bylo zasloužené, ale taky nemůžu říct, že jsme předvedli špatný výkon, byly tam spíše individuální chyby než týmové.

FK Junior Skuteč
Hosté: Okusili jsme to nejhorší hřiště v soutěži. Měl jsem za to, že těmto terénům v krajské soutěži odzvonilo, bohužel. Výhra 2:3 nevypadá tak hezky, ale tři body máme a to je podstatné. Závěrem lze říct, že jsme se dnes museli obejít bez Talácka, Nadě, Vymetala, Kolisky či Sršně. I přesto jsme utkání zvládli.



Sestavy


Hrochův Týnec
R. Pouč [-] - J. Lištván [-] , R. Havlíček [-] (84. R. Malý [-] ) , V. Doležal [-] , M. Kostka [-] , D. Šibal [-] , J. Unger [-] (46. F. Řeháček [-] ) , M. Krušina [-] , M. Friček [-] , J. Vágner [-] , P. Blajda [-]

FK Junior Skuteč
F. Vamberský [-] - D. Zach [-] , F. Kubík [-] (46. O. Merkl [-] ) , T. Kopecký [-] , M. Čermák [-] , J. Pekař [-] , L. Netolický [-] , P. Felkl [-] , F. Odstrčil [-] (82. J. Janeček [-] ) , R. Kozák [-] (66. D. Filipi [-] ) , M. Horáček [-]

ŽK: 85. D. Šibal - 58. M. Horáček , 80. F. Vamberský .
Místo: Hrochův Týnec. Počet diváků: 130. Rozhodčí: ROUSEK Lukáš - PAGÁČ Ladislav, ROBOVSKÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů