Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2021 15:00

14.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hartvíkovice doma vybojovaly cennou výhru


Branky


22. M. Záviška , 45. M. Záviška , 49. D. Horký , 50. J. Sýkora , 56. M. Kopuletý , 83. R. Sýkora - 48. O. Lukeš , 68. F. Tomek (p.)
1

V souboji dvou týmů ze spodku tabulky zvítězily domácí Hartvíkovice nad rezervním týmen Náměšťě 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

 

 

Začátek zápasu byl z obou stran opatrný. V 22’ získal pressinkem míč Záviška, posunul do kraje na Martina Kopuletého a ten mu míč vrátil pod sebe a Záviška se střelou nemýlil 1:0. V 45’ po faulu na Martina Kopuletého z hranice velkého vápna zahrával Záviška trestný kop a trefil to nádherně 2:0. 

 

Domácí ještě skóre navýšili

Hned po změně stran po nedusledném odkopu přišel faul za hranicí velkého vápna a hosté zahrávali také trestný kop a po doražce se radovali hosté 2:1. Naštěstí pro domácí se hosté neradovali dlouho. Hned minutu nato utekl obráncům Sýkora Jakub a předložil míč Horkému, který tváří v tvář gólmanovi se nemýlil 3:1. Za další dvě minuty v 51’ vybojoval míč Milan Outulný a poslal do samostatné akce Jakuba Sýkory a ten zvýšil na 4:1. I dál pokračovali domácí v tlaku a hned v 55’ David Kopuletý získal v prostřed hřiště míč, vyslal do křídla Kamila Sýkory a ten dal před branku na Martina Kopuletého a ten se také nemýlil 5:1. V 69’ špatně odhadl míč domácí brankář Chalupa, který nevyběhl po míči do skluzu pak šel David Outulný, ale zasáhl pouze nohy hostujícího hráče a byl nařízen pokutový kop 5:2. V 83’ dobře hrající Jakub Sýkora v rychlosti obešel obránce a předložil míč bratrovi Radimovi a ten lobem zvýšil na konečných 6:2. 



Ohlasy k zápasu


TJ Hartvíkovice
Hadraba Luděk, trenér: Zasloužené vítězství, podařilo se nám dnes i střídání. Celkově jsem dnes s přístupem hráčů k utkání spokojen




Sestavy


TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - R. Sýkora [-] , M. Kafka [-] , M. Outulný [-] (82. V. Rous [-] ) , D. Outulný [-] - D. Horký [-] , D. Kopuletý [-] (86. P. Vlk [-] ) , M. Kopuletý [-] - M. Kopuletý [-] (77. J. Melkes [-] ) , M. Záviška [-] (46. K. Sýkora [-] ) , T. Urbánek [-] (46. J. Sýkora [-] )

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
A. Štolfa [-] - M. Chadim [-] , V. Kopuletý [-] (76. Z. Sobotka [-] ) , T. Jabůrek [-] (46. O. Lukeš [-] ) , J. Klíma [-] , M. Matoušek [-] , J. Eliáš [-] (60. J. Pospíšil [-] ) , J. Tomek [-] , M. Štolfa [-] , J. Musil [-] (46. F. Tomek [-] ) , M. Veselý [-]

ŽK: 48. R. Sýkora - 58. J. Eliáš .
Hráči zápasu: J. Sýkora .
Počet diváků: 117. Rozhodčí: KOLAŘÍK Aleš - CHYTKA Šimon, KUPSKÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Josef Herbrych
Tip experta: výhra domácích

Domácí již v předehrávce zvítězili.