Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2022 16:00

19.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myslibořice vyválčily s Třebelovicemi další výhru


Branky


8. M. Ludvík , 10. F. Hvězda , 27. F. Hvězda , 75. O. Dufek , 89. J. Matoušek - 35. M. Máca (p.) , 40. M. Kabelka , 77. M. Kabelka
13

Vedoucí tým soutěže z Myslibořic si v zápase s Třebelovicemi připsal další výhru a je opět blíž k vytouženému postupu

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím se stenčil třígólový náskok

V dalším domácím zápase přivítaly Myslibořice na svém hřišti celek z Třebelovic. Začátek utkání vyšel domácím na výbornou, pohlednou akci zakončil střelou na zadní tyčku Miroslav Ludvík. O dvě minuty později vybídl Miroslav Ludvík ke skórování druhého krajního záložníka Filipa Hvězdy a ten se v souboji sám na brankáře taky nemýlil a po 10. minutě to bylo 2:0. Ve 27. minutě se nejlépe zorientoval v pokutovém území opět Filip Hvězda a zvýšil náskok domácích už na 3:0, poté však přišla přísná penalta, kterou nekompromisně proměnil Třebelovický kanonýr Marek Máca. O 5 minut později bylo pro Myslibořice ještě hůř, když se hosté prosmýkli s míčem po své pravé straně a Martin Kabelka přehodil vybíhajícího Hrušky a jeho střela skončila na tyčce od ní se odrazila do Michala Šoustala a skončila v síti. Myslibořice si tak zkomplikovali dobře rozehraný zápas a do kabin se šlo za stavu 3:2.

 

 

Domácí si výhru pohlídali

V druhé polovině zápasu se hodně přitvrdilo na obou stranách a hra se hodně moc kouskovala, což více vyhovovalo hostům z Třebelovic. Z jednoho z celé řady nákupů, který propadl do vápna, se podruhé v zápase prosadil Martin Kabelka a bylo vyrovnáno. Naštěstí pro domácí odpověď na sebe nenechala dlouho čekat a hned z následující akce posadil Filip Hvězda míč na hlavu střídajícího Ondřeje Dufka a ten nekompromisně vrátil Myslibořicím vedení. Konečnou tečku zápasu dal v poslední minutě po přihrávce Jana Fňukala na prázdnou branku Josef Matoušek. Nervy drásající utkání tak skončilo už 17. výhrou Myslibořic v této sezóně.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Myslibořice
Čapoun Martin, vedoucí: Zápas jsme měli rozehraný na jedničku, vybudovali jsme si tříbrankové vedení, ale mysleli jsme si, že je po zápase a přestali úplně hrát. Hosté to nezabalili a dokázali vyrovnat na 3:3, za což si zaslouží velkou pochvalu. Naštěstí pro nás jsme to v závěru zvládli a připsali si důležité vítězství. Teď je před námi náročný program, čeká nás anglický týden 3 zápasy v 7 dnech.

TJ Třebelovice
Máca Marek, hrající trenér: V tvrdém, bojovném, ale férovém utkání jsme se dokázali domácím vyrovnat. Bohužel jsme prospali začátek utkání, kde jsme inkasovali velmi laciné branky a pouštěli domácí do brankových příležitostí. Nakopla nás proměněná penalta a domácím jsme začali zatápět. Ve druhé půlce jsme zaslouženě vyrovnali, ale poté rychle inkasovali lehkou rozhodující branku. Soupeři gratuluji a přeji jim hodně úspěchu v krajské soutěži.



Sestavy


TJ Myslibořice
M. Hruška [-] - D. Kunčík [-] , T. Kratochvíl [-] (67. O. Dufek [-] ) , M. Šoustal [-] , V. Čapoun [-] (46. S. Marek [-] ) - F. Hvězda [-] , J. Horák [-] (83. L. Macháček [-] ) , J. Matoušek [-] , M. Ludvík [-] (62. J. Nevoral [-] ) - P. Vejvoda [-] , J. Fňukal [-] -

TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - O. Jurka [-] , J. Sedláček [-] , D. Janíček [-] , M. Máca [-] , S. Michal [-] (85. V. Dobrozenský [-] ) , J. Rakušan [-] , K. Skoumal [-] (73. O. Kemsa [-] ) , M. Kabelka [-] , V. Kotačka [-] , R. Jurka [-]

ŽK: 44. V. Čapoun , 73. J. Horák - 26. M. Máca , 48. V. Kotačka .
Hráči zápasu: M. Ludvík , F. Hvězda - M. Kabelka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: FŇUKAL Lubomír - PALÁT Milan, CEJNAR Maik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Oba celky hrájjí velmi dobře. Tipuji sice výhru vedoucího celku, ale klidně se můžeme dočkat překvapivého výsledků. Můžeme se těšit na souboj Fňukal - Máca.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích