M. Laš 89.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2022 15:30

17.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


89. M. Laš
9

Třebenice si v zápase na půdě Rapotic B připsaly solnou porážku 1:0 gólem z 89. minuty

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Rapotice B přivítaly na svém hřišti fotbalisty z Třebenic. Rapotice B si v minulém kole kvůli špatnému terénu proti Koutům B nezahrály. To Třebenice svůj domácí zápas s Šebkovicemi B zvládly na jedničku a zvítězily jednoznačně 7:2.Na podzim se radovaly z výhry Třebenice 3:1, takže Rapotice měly svému soupeři co vracet. Za  chladného jarního počasí se hrál ze začátku velmi opatrný fotbal. Oba celky si totiž hlídal útočné hrozby svých protějšků. Když už se ale oba týmy k některé střele odvážil, tak jak domácí gólman Aleš Sobotka tak i hostující brankář Petr Venhoda žádný střelecký pokus jednoho či onoho celku za svá záda nepustil. Diváci se tak za celý první poločas žádné branky nedočkali, a tak odcházely oba týmy za stavu 0:0 do kabin.  Zápas byl tak zcela otevřený a vše tak měl rozhodnout až druhý poločas.

Domácí rozhodli v závěru

Druhý poločas přinesl urputnou bitvu o body. Oba celky toužily hodně o vítězství. Obzvlášť hostující tým potřebuje každý bod k záchraně a doufal, že to po jasném vítězství z minulého kola proti Šebkovicím potvrdí i v zápase v Rapoticích. Čas ale neúprosně plynul a když už se zdálo, že se oba celky rozjedou smírně udeřil v 89. minutě zkušený Milan Laš, který tak rozhodl o domácí výhře 1:0.



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice B
Tesař Josef, trenér: Ve druhém jarním domácím utkání jsme přivítali tým Třebenic, který byl po podzimní části na sestupových pozicích, ale po úvodní jarní prohře dokázal doma vysoko porazit Šebkovice B , tím naznačil zlepšení formy a chuti boje o záchranu. Při naší případné bodové ztrátě by se náš soupeř na nás dotáhl na tři body a začaly by se nás týkat aktuální sestupové starosti. Začali jsme aktivněji, a většina prvního poločasu se odehrála na polovině hostí, kteří spoléhali na koncentrovanou obranu a rychlé protiútoky. Přesto přišly naše vyložené šance, včetně pokutového kopu, který ale hostující brankář vyrazil a následná dorážka skončila nad brankou. V závěru poločasu jsme si vybrali štěstí , když hosté také zahodili penaltu. Do druhé části nastoupili pro změnu aktivněji třebeničtí,ale ani jejich střelci neměli dnes svůj den. Proti byl hlavně Sobotka ,který vytěsnil gólovou hlavičku nejnebezpečnějšího hráče hostí Ondráčka. Postupně opět přebrali aktivitu domácí a když po řadě neproměněných šancí spělo utkání k remíze, našel v závěru střídající Man centrem osamoceného Milana Laše a ten rozhodl o plném bodovém zisku.

Horácký klub Třebenice
Svoboda Ondřej, hráč: Zápas v Rapoticích se nám hodnotí velmi složitě, po tak těsné prohře a gólu skoro z poslední minuty. Byl to vyrovnaný zápas, slušela by mu remíza, ale soupeř jednu šanci využil. Bohužel jsme na konci prvního dějství neproměnili penaltu, což byla škoda. Na některých situacích musíme dále pracovat.



Sestavy


FC Rapotice B
A. Sobotka [-] - M. Matoušek [-] (85. L. Man [-] ) , M. Laš [-] , P. Tesař [-] , J. Tesař [-] , T. Pavlíček [-] , T. Brabenec [-] , M. Laš [-] , M. Matoušek [-] , J. Dvořáček [-] , P. Opálka [-]

Horácký klub Třebenice
P. Venhoda [-] - F. Rymeš [-] , M. Filipec [-] , J. Fiala [-] , O. Svoboda [-] , T. Ondráček [-] , J. Jaroš [-] , M. Machát [-] , D. Holoubek [-] (46. L. Slavík [-] ) , M. Ondráček [-] , V. Fiala [-] (58. D. Vrbka [-] )

ŽK: 88. M. Laš - 80. T. Ondráček .
Hráči zápasu: A. Sobotka , M. Laš - M. Ondráček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KALINA Oldřich - ADAMENKO Vasyl, CEJPEK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Oba soupeři musí vyhrát za 3 body. Remíza nic neřeší. Třebenice v minulém kole překvapivě zvítězili nad Šebkovicemi. Domácí prostředí udělá své a Rapotice těsně zvítězí.

Tip: výhra domácích

Za mě výhra domácích. Umí doma hrát kvalitní fotbal.