Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2022 16:30

25.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebenice nestačily na Předín


Branky


7

Fotbalisté Třebenic si na svém hřišti připsali proti Předínu další porážku v poměru 1:6

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Třebenice přivítaly na svém hřišti Fotbalisty z Předína. Na podzim se radoval z jednoznačné výhry 9:1 Předín. Zápas se hrál za příjemného fotbalového počasí. Domácí do zápasu vstoupili zodpovědně. Díky kvalitnímu držení a kontrole míče přišla v desáté minutě gólová odměna. Tomáš Ondráček přehodil hlavičkou brankáře Předína. Celý první poločas se hrál vyrovnaný zápas. Hosté do konce první půle vyrovnali na 1:1. 

Hosté se po pauze rozstříleli

Začátek druhé půle přinesl druhý gól hostí. Poté domácím docházela fyzická síla a hosté pak vstřelili ještě čtyři góly a v Třebenicích zvítězili 1:6. A jelikož Hrotovice nečekaně klopýtly doma s Čáslavicemi, bude hrát Předín o postup do posledního kola. 



Ohlasy k zápasu



Předín
Vídeňský Vojtěch, hráč: Do zápasu jsme vstoupili poměrně vlažně a to nás stálo branku. Naštěstí jsme se dokázali do zápasu dostat a proměnit šance. Dost mě zklamal výkon rozhodčího, který byl značně na straně domácích a rozdával karty i za úsměv.



Sestavy


Horácký klub Třebenice
V. Palát [-] - M. Filipec [-] , M. Ondráček [-] (65. S. Jenerál [-] ) , J. Fiala [-] , M. Čermák [-] , T. Ondráček [-] , J. Jaroš [-] , M. Machát [-] , F. Rymeš [-] (53. L. Buchal [-] ) , M. Ondráček [-] , L. Svoboda [-] (81. L. Slavík [-] )

Předín
P. Frenc [-] - F. Dvořák [-] (89. L. Michálek [-] ) , P. Machovec [-] (63. T. Vrbka [-] ) , V. Hekrle [-] , M. Dohnal [-] , O. Vrbka [-] , V. Vídenský [-] , V. Báňa [-] , R. Michálek [-] , M. Šindelář [-] , K. Babor [-]

ŽK: 86. J. Jaroš - 61. M. Šindelář , 75. V. Báňa .
Hráči zápasu: V. Hekrle , P. Machovec .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HOLÝ Petr - CEJPEK Radek, SVOBODA Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Třebenice potřebují akutně 3 body, aby ještě něco udělali se záchranou. Obávám se, že to na Předín v žádném případě stačit nebude.