Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 10:00

5.kolo, Vysočina | Pelhřimov | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Céčko Třeště veze po divoké přestřelce z Horní Cerekve tři body


Branky


0

Utkání bohaté na branky viděli diváci v Horní Cerekvi. Domácí rezerva podala kvalitní výkon, na zkušené mužstvo Třeště C to však nestačilo. Hosté totiž měli v týmu kanonýra Zdeňka Vaška, který čtyřmi přesnými zásahy rozhodl o osudu zápasu. Domácí mužstvo prohrávalo již o čtyři branky, poté zápas dokázalo zdramatizovat, zkušení hosté si však vítězství ujít nenechali a po výhře v poměru 6:4 si upevnili pozici v popředí tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Produktivní hosté získali v první půli dvougólový náskok

Po úvodních několika opatrných minutách byl na cerekvickém hřišti k vidění solidní fotbal plný útočných akcí se zakončením na obou stranách. Už v 5. min. Plachý vyslal L. Musila, jehož centr našel ve vápně svého syna Ondru, kterému zabránil ve skórování brankář hostí Jindřich. Posledně jmenovaný byl překážkou i pro Tomáše Podařila, jenž si sám před strážcem třešťské svatyně neporadil ani nadvakrát. Naopak udeřilo na opačné straně, když domácí obraně unikl Jaroslav Novák, před brankou našel Zdeňka Vaška a ten uklidil míč do odkryté branky – 0:1. Po vydařené střele Jana Plachého, kterou vyrazil na roh opět hostující brankář, však přišly velké šance hostí, vyplývající z jejich výborného pohybu a kombinační hry. Ve 13. min. ještě domácí brankář dobrým vyběhnutím zmařil šanci J. Novákovi, ale o pět minut později se míč po úniku Krcha dostává opět k Novákovi, který tentokrát nezaváhal a přesnou střelou k tyči upravil na 0:2. Neuplynuly ani dvě minuty a další útočnou akci zastavují domácí pouze za cenu faulu v pokutovém území. Její exekutor Z. Vašek ji kopl po zemi přesně k tyči, ale Adam Bečica skvělým zákrokem zabránil míči v cestě do sítě a prozatím udržel domácí mužstvo ve hře. Hosté si však hned vzápětí neproměněnou penaltu vynahradili, když zpětnou přihrávku rychlého Růžičky zužitkoval opět Z. Vašek – 0:3.

 

Domácí také nezaháleli, Loukota poslal míč na Podařila, ten přesně přihrál L. Musilovi, který sice brankáře hostí překonal, ale před brankovou čarou míč zastavil jeden z hostujících obránců. Akce se dále střídaly před oběma brankami, samostatný nájezd Hochmana zlikvidoval klasickou robinzonádou výborný Bečica. Nestačil až na střelu Bartuška, kterému pozici pěkně připravili Vašek s Hochmanem. Stav 0:4 po 26 minutách byl téměř na ručník, když L. Musil prostřelil hostující obranu včetně brankáře hostí a vykřesal tak pro domácí jiskřičku naděje – 1:4. Oboustranně útočný fotbal pokračoval, nevyužity zůstaly šance domácího Šimka i hostujícího Jelínka, až minutu před koncem poločasu unikl po pravém křídle Štěpán Filsoch, po zemi prostřelil J. Jindřicha a stanovil stav po 45 minutách 2:4.

Céčko Třeště dotáhl k vítězství čtyřgólový kanonýr Zdeněk Vašek

Ve druhém dějství tempo hry poněkud opadlo, nicméně k vidění byly i nadále pohledné akce a hlavně úspěšná zakončení, domácí šli na hřiště psychicky posíleni brankou do šatny s odhodláním porvat se o lepší výsledek.  Hned po dvou minutách loboval míč přes hostujícího Jindřicha výborně hrající Tomáš Pinkas, třešťský brankář však vyrazil nad břevno své branky. V 50. minutě se opřel do střely domácí Zbyněk  Dařílek, míč se odrazil od brankové konstrukce a do sítě ho poslal pohotově hlavou podruhé s chutí hrající Luboš Musil – 3:4. V této fázi hry domácí zaváhali,  nedokázali využít slabšího úseku hry hostů a zákonitě přišel trest v podobě páté branky, prosadil se opět střelecky disponovaný Zdeněk Vašek. V 74. minutě přišel parádní kousek Franty Šimka, který z přímého kopu zleva za hranicí šestnáctky trestal faul na L. Musila – 4:5.

 

Opět se hrálo na plné obrátky, stoper Lukáš Loukota však na svém výletě před branku soupeře místo nabízející se zpětné přihrávky na dva volné spoluhráče volil střelu z úhlu, která skončila na tyči. Pak znovu zazářil v domácí brance Bečica, když zlikvidoval šanci hostujícímu J. Novákovi, na opačné straně vytáhl výborný zákrok Jindřich při střele z 18 metrů domácího útočníka Hynka Nováka. Gólovou přestřelku uzavřel v 85. minutě svým čtvrtým přesným zásahem Zdeněk Vašek, který nadvakrát překonal dobře chytajícího Bečicu a stanovil tak konečné skóre zápasu na 4:6 pro fotbalově vyspělé hosty.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Cerekev B
Jan Ošanec (vedoucí mužstva, Horní Cerekev B): Utkání jsme si prohráli sami vlastními chybami v obranné činnosti. Naším nejlepším hráčem dnes byl Zbyněk Dařílek.

TJ Slavoj Třešť C
Petr Jelínek (vedoucí mužstva, Třešť C): V utkání bohatém na branky bylo pozitivní, že jsme dokázali proměňovat šance, ale čtyři branky v naší síti pro nás jsou důrazným varováním. Naším nejlepším mužem dnes byl střelec čtyř branek Zdeněk Vašek.



Sestavy


SK Horní Cerekev B
A. Bečica [-] - L. Loukota [-] , Š. Filsoch [-] - T. Pinkas [-] (63. H. Novák [-] ) , L. Musil [-] (74. D. Rašík [-] ) , O. Musil [-] (46. M. Ošanec [-] ) , F. Šimek [-] - T. Podařil [-] - J. Drda [-] (46. J. Petrák [-] ) , Z. Dařílek [-] , J. Plachý [-]

TJ Slavoj Třešť C
J. Jindřich [-] - R. Krch [-] , J. Novák [-] , L. Rod [-] , M. Jelínek [-] (46. A. Svoboda [-] ) , M. Hochman [-] , R. Bartůšek [-] , Z. Vašek [-] , L. Mikeš [-] , Z. Růžička [-] , S. Bartůšek [-]

ŽK: 53. Z. Růžička .
Hráči zápasu: Z. Dařílek - Z. Vašek .
Místo: Hor. Cerekev. Počet diváků: 20. Rozhodčí: ŠENIGL Jiří - CHADIM Libor (N), KUBŮ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.