Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 15:30

7.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Rapoticích B byla k vidění nebývalá přestřelka


Branky


24. J. Slabý , 28. J. Slabý , 34. J. Slabý , 36. M. Laš , 37. J. Slabý , 41. J. Slabý , 44. J. Klement , 45. J. Slabý , 57. M. Laš - 60. T. Klíma , 63. L. Ondračka , 70. T. Klíma , 76. D. Jašek
0

Ten kdo si přeje vidět zápasy hojné na góly, měl by navštěvovat utkání v nichž nastupuje béčko Rapotic. V jejich sedmi zápasech padlo neuvěřitelných 57 branek, což dělá průměr víc jak osm gólů na zápas. Rapotice si tak udobřily fanoušky po minulém domácím debaklu 2:10 od Mohelna.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jaroslav Slabý dal šest branek za první poločas!

Úvod utkání nenapovídal tomu, že by diváci v Rapoticích byli svědky nějaké nebývalé přestřelky. Už před zápasem řešila Trnava první problém. Lukáš Liška nebyl schopen nastoupit do brány a tak Černý Petr padl na dánskou posilu Donalda Jensena. Ve 3. minutě si v souboji s domácím útočníkem otočil koleno Zbyněk Caha (hlásí namožené vazy, takže letos už nic). Vystřídal jej Lukáš Liška. Ano, brankář, který nemůže ze zdravotních důvodů chytat, zaskakoval za hráče, kteří nemají čas jet na fotbal. Liška se ještě ani nerozkoukal a už na něj letěla ideální přihrávka do šestnáctky. Stačilo míč zpracovat a zakončit. Bohužel pro Trnavu. Rapotická rezerva sice měla několik slibných šancí, ale v zakončení byli její hráči nepřesní. Rapotice byly aktivnější, lépe kombinovaly. Přítrž neproměňování šancí znamenala 24. minuta, kdy svou první branku zaznamenal Jaroslav Slabý. Pěknou rychlou akcí se dostal do zakončení. Donald Jensen střelu vyrazil za zadní tyč, kde stál domácí útočník, zpracoval míč a zakončil. Potom se s brankami roztrhl pytel, ale jen do hostující sítě.  Ve 28. minutě přidal gól opět Jaroslav Slabý. Potom v rozmezí čtyř minut vstřelili domácí čtyři branky! V závěru poločasu přidali domácí dvě branky a hlavně zásluhou toho dne velmi střelecky potentního Jaroslava Slabého šli do kabin s nevýdaným vedením 8:0. Pěknou branku vstřelil také Jiří Klement, který se trefil z dobrých třiceti metrů.

 

 

 

 

 

Trnava B odvrátila ostudu

Ve druhé půli aktivita domácích trochu opadla a snaha o exhibiční zakončování akcí vedla paradoxně pouze k jedné vstřelené brance během druhého dějství. Rudíkov neměl co ztratit, Rapotice prostřídaly a jejich hra se té z prvního poločasu v posledních dvaceti minutách jen stěží mohla vyrovnat. A když si slabší chvilku vybral brankář Aleš Sobotka, bylo z toho snížení na 1:9 po krásné střele Klímy. Hosty tato branka povzbudila a snažili se častěji zakončovat. V 63. minutě střelou zpoza šestnáctky snižuje na 9:2 Ondračka. Chvíli potom stejná střela Ondračky, trefila domácího brankáře do nohou. V 70. minutě přidal Tomáš Klíma další gól. V 76. minutě se po individuální akci prosadil Dominik Jašek a ukončil divokou přestřelku na 9:4.

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice B
Kolařík Aleš, vedoucí Rapotic B: První poločas se dá rozdělit na dvě části. Ta první, do prvního gólu, byla z naší strany rozpačitá a navíc jsme zahazovali tutovky. V té druhé nám do branky naopak spadlo vše, do čeho jsme kopli. Druhý poločas se hodnotí hůře. I díky poločasovému jasnému výsledku jsme polevili a svými chybami zbytečně "upravili" výsledek, který mohl být vyšší. Nutno dodat, že Rudíkov si za svůj sympatický výkon ve druhé půli takové snížení zasloužil.

FK Rudíkov B
Ondračka Luděk, trenér FK Rudíkov-Trnava B: Škoda, že se nehrálo déle. Prohráli jsme další zápas a tentokrát výrazně. Výrazně k tomu přispěli tentokrát i rozhodčí. Příští týden nás čeká Mohelno a to bude další test pro naši obranu.



Sestavy


FC Rapotice B
A. Sobotka [-] - L. Man [-] , D. Slaný [-] , J. Tesař [-] , K. Kovařík [-] - M. Jašek [-] , J. Klement [-] , M. Laš [-] (46. P. Horák [-] ) , P. Císař [-] - J. Slabý [-] (70. [-] ) , M. Laš [-] (73. [-] )

FK Rudíkov B
D. Jensen [-] - T. Doležal [-] , Z. Caha [-] (8. ) , L. Ondračka [-] , J. Eliáš [-] - J. Zahradník [-] , P. Malec [-] , M. Pitor [-] , T. Klíma [-] - D. Jašek [-] , M. Mezlík [-]

ŽK: 20. P. Císař - 18. T. Doležal , 38. M. Mezlík .
Hráči zápasu: J. Slabý - D. Fiala .
Místo: Rapotice. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.