V Dolní Rožínce padlo osm branek


Branky


24

V Dolní Rožínce padlo osm branek a Bory si odvezly bod za remízu 4:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas padly dvě branky na každé straně

Na hřišti v Dolní Rožínce se opět odehrálo gólově bohaté utkání. V mrazivém počasí baníkovští hostili Bory, jenž si zcela jistě, jeli pro tři body. Domácí do utkání vstupovali s čistou hlavou, neboť neměli co ztratit. Jak už to bývá, proti favoritovi podali domácí na své poměry nadstandartní výkon. Hned v 27. vteřině utkání se u postranní čáry uvolnil Čermák, jenž přízemní nahrávkou našel Urbana, kterýžto patičkou otevřel skóre. V 9. minutě odpověděl hostující kanonýr Ochrana. Utěšenou ranou, jenž ještě před domácím brankářem skočila, utkání srovnal. Zápas měl nadále vysoké tempo. Do vedení se poprvé dostali hosté v 20. minutě, kdy Ochrana zopakoval svoji předešlou akci. Tedy; zpracoval si míč za vápnem a krásnou střelou k tyči nedal brankáři šanci. Domácí však ztracené vedení psychicky nepoložilo, spíše naopak. Po několika velice dobrých, avšak nevyužitých příležitostí, nastala standartní situace v 28. minutě. K přímému kopu se z velice ostrého úhlu postavil domácí stoper Sluka. Přízemní tvrdou ranou překvapil všechny aktéry utkání, především potom hostujícího brankáře; 2:2. Do konce poločasu se skóre již neměnilo a do kabin se šlo za smírného stavu. Šance byly nadále na obou stranách, zůstali však nevyužity.

Čermák vyrovnal v 90. minutě

Druhá půle začala stejně, jako skončila první. Hrálo se utkání nahoru - dolů. Šance byly k vidění u obou týmů, několikrát se vyznamenali oba gólmani. V 54. minutě byl ovšem hostující gólman Pokorný krátký na střelu výborně hrajícího Čermáka. Domácí se tak po druhé v utkání dostali do vedení; 3:2. V 65. minutě se zranil velice dobře hrající Sluka, po vystřídání a přeskupení řad se hosté ujali iniciativy. V 74. minutě tlak hostů vyústil ve vyrovnání. Po rohovém kopu se hlavou prosadil Požár. I přes optickou převahu hostů byly k vidění nadále šance na obou stranách. V 88. minutě zasadil zdánlivě poslední hřebíček domácím hráčům Zikmund, když hosty po hezké akci dostal opět do vedení. Prohra by pro domácí, za svůj bojovný výkon, byla příliš krutá a tak se v 90. minutě podruhé v utkání hezkou střelou k tyči prosadil Čermák a upravil tak výsledné skóre na 4:4.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Dolní Rožínka
Jiří Bílek: Zatím platí pravidlo, hrajeme-li doma – skóre 4:4. Pro fanoušky asi super, ale rádi bychom už příště brali 3 body. Na druhou stranu, za včerejší výkon musím pochválit všechny hráče, jenž do utkání vstoupili. Zápas měl oboustranně kvalitu a fanoušci obou táborů museli být tempem utkání nadšeni. Kluci na hřišti nechalí všechno. Dvakrát jsme vedli, dvakrát prohrávali. Remíza je asi spravedlivá. V prvním poločase, nebojím se říci, jsme byli mírně lepším týmem. Od cca 60. minuty byli lepší hosté (snad to nebylo tím, že jsem nastoupil na hřiště). Utkání mělo úroveň a skončilo spravedlivou remízou.




Počet diváků: 87. Rozhodčí: STRATENÝ Michal - JUDA Jaroslav, MYŠKA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
4. 4. 2022 11:13
Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Marek Vařílek
Tip experta: remíza

Oba týmy si v posledním kole zastříleli.Rožínka je doma silná,pokud bude mít Honza Čermák den a domácí obrana uhlídá Ochranu, věřím v remízu 2:2.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů