Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2022 16:30

20.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bystřice B doma jasně přehrála Jívoví


Branky


9. D. Čech , 31. P. Podsedník , 45. V. Vondruška , 60. A. Feifer , 64. V. Dvořák (vl.) , 72. A. Feifer - 37. J. Horký , 88. J. Horký
20

Bystřice B doma jasně přehrála Jívoví, kterému nastřílela šest branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bystřice vyhrála první poločas o dvě branky

Utkání se hrálo za krásného jarního počasí. Bystřice chtěla odčinit poslední domácí prohru s Doubravníkem, hosté zase chtěli poprvé na jaře vyhrát na hřišti soupeře.Domácí vlétli do zápasu a v 9. minutě David Čech mířil přesně za záda Jakubce - 1:0. Domácí nadále pokračovali v nátlakové hře a Petr Podsedník v 31. minutě již zvyšoval na - 2:0. Hosté se snažili zápas zdramatizovat, což se jim povedlo v 37. minutě, kdy se trefil kanonýr Santusu Jindřich Horký- 2:1. Radost hostů trvala ale jen do 45.minuty kdy opět vedení o dvě branky převážil na stranu domácích Vojtěch Vondruška - 3:1. Vedení domácích bylo zasloužené a domácí diváci byli s průběhem první půle spokojeni.

Bystřice v druhé půli přidala další branky

Druhý poločas se hosté snažili dostat do kontaktu a snížit stav utkání. Bohužel jejich naděje utnuly během čtyř minut dvě branky, které vstřelil v 60. minutě Adam Feifer a v 64. minutě přidal vlastní branku Vojtěch Dvořák - 5:1. Zbytek utkání se již jen dohrával a tak se mohli domácí radovat ještě jednou po brance Feifera - 6:1. Santus přeci jen v 88. minutě také skóroval a Jindřich Horký tak uzavřel skóre zápasu na 6:2. Po závěrečném hvizdu rozhodčího tak byli spokojenější domácí fotbalisté, kteří si upevnili třetí příčku tabulky. Santus zůstává nadále předposlední a ztrácí na Štěpánov nadále dva body. Příští kolo zajíždí Bystřice do Křoví. Santus jede na derby do Borů.



Sestavy


SK Bystřice nad Pernštejnem B
J. Mrňous [-] - P. Podsedník [-] (46. L. Prüger [-] ) , V. Vondruška [-] (46. R. Horák [-] ) , A. Feifer [-] , M. Pavlíček [-] , T. Samek [-] (78. P. Tomášek [-] ) , D. Čech [-] (62. J. Buček [-] ) , M. Svoboda [-] , M. Hofmann [-] , J. Holý [-] , M. Šponar [-]

FC Santus Jívoví
J. Jakubec [-] - J. Koukola [-] , J. Rosa [-] , J. Horký [-] (85. F. Uhlíř [-] ) , J. Hejtmánek [-] (46. M. Štryncl [-] ) , P. Liška [-] , J. Láznička [-] , M. Koukola [-] , Z. Holubář [-] , V. Dvořák [-] , M. Mach [-] (67. V. Havelka [-] )

ŽK: 44. M. Šponar - 71. M. Koukola .
Počet diváků: 10. Rozhodčí: KLIMEŠ Jan - DOLEŽAL Kristián, DOLEŽAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Daniel Uhlíř
Tip experta: výhra domácích

Toto utkání má jasného favorita, jsou jím domácí se skvělými hráči jako je, Čech, Feifer či Samek. Výsledek bude 6:1, za Santus se ukopne legenda Jan Hejtmánek!(Smích)

Tip: výhra domácích