Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2022 16:30

22.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bory vysoko prohrály v Bystřici


Branky


17

Bory vysoko prohrály v Bystřici, kde inkasovaly sedm branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bystřice předvedla v první půli brankostroj

V utkání dvou celků z horní části tabulky začali lépe hosté,kteří se snažili o vedoucí branku zápasu. Domácí také chtěli poprvé skórovat, ale obě obrany byly dlouho na svých místech.  A tak to byli nakonec domácí, kteří konec poločasu orámovali dokonce třemi brankami. O ně se postaral ve 26.minutě Adam Feifer a o osm  minut později Martin Pavlíček a bystřičtí vedli 2:0. Aby toho nebylo málo v 36. minutě přidal třetí zářez kanonýr domácích David Čech - 3:0. Domácí třígólový náskok udrželi až do poločasového hvizdu rozhodčího Buly. Domácí diváci tak mohli odcházet na přestávku spokojeni.

Druhá půle v režii Bystřice

Domácí pokračovali ve druhém poločase v nátlakové hře a přidávali další branky. V 56. minutě svoji druhou branku přidal David Čech - 4:0. V 73. minutě pak nepopulárního bůra vstřelil Jan Rejzek - 5:0. O pět minut pozdějí přidal další branku Marcel Šponar - 6:0. V 79. minutě kosmeticky upravil skóre nejlepší střelec soutěže Miroslav Ochrana - 6:1. Skóre na konečných 7:1 pak uzavřel v předposlední minutě svoji druhou brankou v zápase Jan Rejzek. Domácí Bystřice si upevnila třetí místo v tabulce. Bory zůstávají v tabulce druhé, ale jejich ztráta na vedoucí Křižanov se prohloubila na devět bodů. Příští kolo zajíždí Bystřice na hřiště Dolní Rožínky. Bory hrají v Nové Vsi.



Sestavy


SK Bystřice nad Pernštejnem B
J. Mrňous [-] - M. Hofmann [-] , J. Rejzek [-] , A. Feifer [-] (56. V. Vondruška [-] ) , M. Pavlíček [-] (67. Z. Sklenář [-] ) , T. Samek [-] (74. J. Buček [-] ) , D. Čech [-] (74. R. Horák [-] ) , M. Svoboda [-] , A. Jiránek [-] , J. Holý [-] , M. Šponar [-]

TJ Družstevník Bory
M. Pokorný [-] - H. Ráček [-] (74. O. Hlaváč [-] ) , F. Zikmund [-] (61. L. Němec [-] ) , V. Chalupa [-] , M. Špaček [-] (74. J. Karásek [-] ) , P. Prokop [-] , J. Novotný [-] , J. Starý [-] , J. Dvořák [-] (61. J. Kujal [-] ) , T. Požár [-] , M. Ochrana [-]

ŽK: 39. M. Svoboda - 38. J. Novotný .
Počet diváků: 149. Rozhodčí: BULA Nikola - ŽILKA Jan, VESELÝ Oldřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Jakub Vařejka
Tip experta: výhra hostů

Pravděpodobně šlágr kola. Bory to nebudou mít v Bystřici rozhodně jednoduché, ale i přesto zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů