1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2022 16:00

19.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Losenice si připsala první jarní výhru


Branky


19

Velká Losenice si připsala první jarní výhru, když porazila Radostín B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branka nepadla

Oba celky potřebovaly bodovat, protože celky na konci tabulky začaly na jaře pravidelně bodovat.Velká Losenice mohla za předpokladu vítězství opustit desátou příčku tabulky a posunout se před svého soupeře z Radostína, který byl v tabulce devátý. Za příjemného jarního počasí se hrál ze začátku velmi opatrný fotbal. Oba celky si totiž hlídaly útočné hrozby svých protějšků. Když už se ale oba týmy k některé střele odvážily, tak jak domácí gólman Kasal, tak i hostující brankář Homola žádný střelecký pokus jednoho či druhého celku za svá záda nepustili. Diváci se tak za celý první poločas žádné branky nedočkali, a tak odcházely oba týmy za stavu 0:0 do kabin. Zápas byl tak zcela otevřený a vše tak měl rozhodnout až druhý poločas.

V závěru rozhodl Kamarád

Do druhé půle vstoupila lépe Velká Losenice, ale kýžený gól stále nepřicházel.Rozuzlení tohoto utkání nakonec přinesla 82. minuta, kdy rozhodl o osudu utkání Pavel Kamarád.Zbytek zápasu se již hosté nezmohli na vyrovnání a tak si první tři body na jaře připsali domácí fotbalisté.Tímto vítězstvím se tak dostali na avizovanou devátou pozici a rezerva Radostína tak klesla na desátou. Příští kolo zajíždí Velká Losenice do Křižanova. Radostín přivítá Březí. 



Sestavy


TJ Velká Losenice
J. Kasal [-] - T. Neubauer [-] , M. Sobotka [-] , D. Baránek [-] (73. P. Bureš [-] ) , R. Kasal [-] , R. Pátek [-] , P. Kamarád [-] , P. Zástěra [-] , P. Pospíchal [-] , P. Málek [-] (88. M. Bratršovský [-] ) , J. Augustin [-]

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
D. Homola [-] - M. Šimek [-] , M. Láznička [-] (46. F. Ochrana [-] ) , T. Kadlec [-] (66. L. Dvořák [-] ) , J. Poul [-] (52. J. Svoboda [-] ) , O. Bradáč [-] , P. Gregar [-] (46. J. Koudela [-] ) , T. Staněk [-] , P. Inwald [-] , D. Invald [-] , A. Kališ [-]

ŽK: 85. P. Pospíchal .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: KOCOUR Erik - PÁTEK Josef (N), PEŠEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Ondřej Ostrýž
Tip experta: výhra domácích

Remízový zápas. Ovšem zkusím vsadit na větší odhodlání po vítězství na domácí a že branku dá Kamarád. 2:1

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů