P. Moučka 36. (vl.)
1:4
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 13:30

13.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdeněk Kalina vystřílel Svratce tři body v Dolní Rožínce


Branky


36. P. Moučka (vl.) - 19. Z. Kalina , 33. T. Vítek , 59. Z. Kalina , 63. Z. Kalina
0

Svratka se rozloučila s podzimní částí soutěže překvapivě vysokou výhrou 4:1 v Dolní Rožínce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svratka vedla v první půli o jeden gól

Ve 13. kole Okresního přeboru se střetla domácí Dolní Rožínka, která je v tabulce poslední, se Svratkou, která byla jen o dva body výše. Celé utkání probíhalo dá se říci v režii hostí. V 19. minutě se hostům podařilo po skrumáži dostat balón ze středu hřiště na pravou stranu, kde po centru začal své parádní utkání Zdeněk Kalina, střelou doprostřed branky - 0:1. Ve 33. minutě po chybě domácích ve středu hřiště prostřelil Tomáš Vítek Ambrože a bylo to - 0:2. V probíhající 34. minutě Dolní Rožínka zahrávala standartku a hostující Petr Moučka hlavičkou překonal vlastního brankáře Rudolfa Sáblíka - 1:2. Do kabin odcházeli spokojenější hosté, domácí zase věřili, že v druhém poločase zápas otočí ve svůj prospěch. 

Zdeněk Kalina dokonal hattrick

Ve druhém poločase byl obraz hry stejný jako v prvním. Domácí hráli nervózně, chvílemi si nebyli schopni nahrát. V 59. minutě zblízka prostřelil Jiřího Ambrože Zdeněk Kalina a zvýšil vedení hostů o dvě branky - 1:3. Za čtyři  minuty pak stejný hráč dovršil hattrick, když tečovanou střelou od domácího Romana Baláže přeloboval domácího brankáře Ambrože - 1:4. Nutno dodat, že se domácí snažili, ale potřebného štěstíčka, které by jim pomohlo ke gólu nebo k přihrávce, která by překvapila hostující obranu se nedočkali. Svratka se důležitým vítězstvím dostala na deváté místo v tabulce a do jarních bojů může jít přeci jen ve větším klidu. Dolní Rožínka přezimuje sice na posledním místě, ale s minimální ztrátou na celky před sebou. V jarních bojích o záchranu v soutěži proto můžeme očekávat zajímavou podívanou.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Dolní Rožínka
Petr Štěpánek, trenér: Po špatném výkonu celého mužstva zasloužené vítězství hostů. Skončila podzimní část. Věřím, že se Dolní Rožínce v jarní části povede mnohem lépe.

SK Svratka
Petr Moučka, trenér: Po dobrém výkonu zasloužené vítězství. Výborné utkání odehrál Kalina Zdeněk, který vstřelil hattrick.



Sestavy


TJ Baník Dolní Rožínka
J. Ambrož [-] - J. Večeřa [-] , V. Kopecký [-] , Z. Konček [-] , P. Vondruška [-] - M. Fendrych [-] (46. R. Baláž [-] ) , O. Chocholáč [-] , M. Lukš [-] , J. Čermák [-] (62. J. Bílek [-] ) - K. Kovalčík [-] (40. P. Mitáš [-] ) , P. Bartoněk [-]

SK Svratka
R. Sáblík [-] - P. Moučka [-] (51. J. Řádek [-] ) , R. Malovič [-] , F. Fiala [-] (80. J. Mayer [-] ) , T. Jambor [-] - M. Moučka [-] , P. Makovský [-] , T. Vítek [-] , J. Vítek [-] - Z. Kalina [-] (83. K. Hlavsa [-] ) , J. Pech [-]

ŽK: 38. K. Kovalčík - 59. J. Vítek .
Hráči zápasu: P. Bartoněk - Z. Kalina .
Místo: Dolní Rožínka. Počet diváků: 53. Rozhodčí: MACHÁT Oldřich - SKRYJA Stanislav, INVALD Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.