Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petr Vaculík řádil v Borech jako černá ruka


0

V one man show jednoho muže se proměnilo utkání Borů a Dolní Rožínky. Petr Vaculík svým hattrickem rozhodl, že se Bory přiblížily na rozdíl jednoho bodu vedoucímu tandemu Křižanov, Bohdalov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl branku na každé straně

V předposledním podzimním kole chtěly domácí Bory potvrdit stoprocentní bilanci na vlastním hřišti. Z pozice třetího celku tabulky se chtěli domácí po sobotním zaváhání Křižanova dostat případným vítězstvím o bod za svého soka. V cestě za vítězstvím jim stál nepříjemný protivník z Dolní Rožínky, který se sice nacházel na předposledním třináctém místě tabulky, ale na podzim předvádí jeho hráči sympatické výkony. A byli to právě hosté, kteří lépe vstoupili do utkání a v desáté minutě postupovali sami na brankáře Martina Pokorného, ale jeho branku přestřelili. Ve 13. minutě šel na brankáře hostí Jiřího Ambrože tentokrát domácí Martin Vávra, ale ten jeho střelu vyrazil. V 15. minutě se dostali hosté do vedení. Dlouhý nákop od rohového praporku se dostal na zadní tyč, kde nikým nehlídaný Pavel Bartoněk skóroval hlavou -0:1. Po vedoucí brance Rožínky se hra odehrávala spíše ve středu pole. V 36. minutě přišel přímý volný kop asi z pětadvaceti metrů, ke kterému se postavil Petr Vaculík. Po jeho nástřelu před bránu a stínění gólmana, míč propadl až za záda bezmocného Ambrože -1:1. Domácí povzbuzeni vyrovnáním vrhli všechny síly do útoku a v 44. minutě po střele Petra Vaculíka již stovka diváků zvedala ruce nad hlavu, ale do cesty nejlepšímu hráči zápasu se postavilo břevno. Do kabin se tedy lépe odcházelo hostům za remízového stavu 1:1.

Bory rozhodly zápas třemi brankami

Do druhého poločasu nastoupili lépe domácí a v 50. minutě Miroslav Ochrana střelou ohrozil Ambrože, který ale míč vytěsnil nad svojí bránu. V 54. minutě se již domácí mohli radovat. Antonín Novotný nacentroval od rohového praporku na zadní tyč, kde se hlavou prosadil Petr Vaculík -2:1. Hosté se ale nevzdávali a o dvě minuty později vyrovnali. Po závaru před Pokorného brankou poslal míč od tyče do brány Ondřej Chocholáč -2:2. Domácí se po obdržené brance opět vrhli do útoku a Petr Vaculík trefil z dvaceti metrů podruhé v zápase konstrukci brány. O několik minut později je napodobili i hosté a i oni trefili jen tyč Pokorného branky. V 63. minutě již domácím tyče ani břevna nestály ve skórování. Milan Špaček se dostal sám před brankáře Ambrože, kterého přeloboval -3:2. V 65. minutě pokračoval ofenzivní zápas přímým volným kopem. K jeho rozehrání se postavil střelec třetí branky Milan Špaček, ale jeho krásnou střelu zastavila opět tyč! V 75. minutě dostal míč na kopačku opět dnes neúnavný Petr Vaculík, svým pokusem přehazoval Ambrože, ale jeho střela skončila opět na břevně! Domácí chtěli přidat pojistku, která nakonec přišla v 85.minutě zápasu. Miroslav Ochrana vystřelil na branku, jeho pokus se odrazil k Petru Vaculíkovi, který dokonal hattrick a prostřelil Ambrože -4:2. Ofenzivní zápas tak skončil vítězstvím domácích o dvě branky.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Bory
Jan Fňukal, trenér: Vyrovnaný zápas, kde jsme nastřelili čtyři tyče a rozhodli jsme v závěru. Nejlepším hráčem na hřišti byl Petr Vaculík, který byl dnes u všeho. Vstřelil hattrick a ještě tři tyče.




Sestavy


TJ Družstevník Bory
M. Pokorný [-] - V. Chalupa [-] , P. Beneš [-] , M. Vávra [-] , M. Ochrana [-] (89. J. Pol [-] ) , P. Vaculík [-] (90. J. Starý [-] ) , A. Novotný [-] , J. Dvořák [-] , M. Špaček [-] , J. Netolický [-] , J. Netolický [-]

TJ Baník Dolní Rožínka
J. Ambrož [-] - V. Kopecký [-] , P. Vondruška [-] , R. Baláž [-] - J. Čermák [-] , M. Lukš [-] , O. Chocholáč [-] - K. Kovalčík [-] (61. J. Bílek [-] ) , P. Bartoněk [-] - P. Mitáš [-] , J. Večeřa [-]

Hráči zápasu: P. Vaculík .
Místo: Bory. Počet diváků: 100. Rozhodčí: BULA Nikola - LANDSMAN David, LHOTSKÝ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.