3:1
(1:0)
80. J. Pech
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:30

11.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Počítky podruhé po sobě vyhrály


Branky


0

Počítky se důležitou výhrou nad Svratkou přiblížily na tři body středu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do jednobrankového vedení

V jedenáctém kole Okresního přeboru nastoupily Počítky proti hostující Svratce, která se nebezpečně propadá tabulkou. Počítky nastoupily povzbuzeni výhrou z minulého kola, kdy vyloupily hřiště Dolní Rožínky. Ty se mohly po vítězství nad dnešním soupeřem dostat o jeden bod v tabulce za ně. Svratka, která již hraje bez svého kanonýra Petra Kulíka, který je do konce roku na hostování v brněnských Bosonohách, v této sezóně uhrála venku jediný bod. Počítky od úvodu utkání přitlačily Svratku před své brankové území, ale brankou tlak neskončil. Úvodní šanci utkání měl kapitán Sláma, ale jeho střela skončila na břevně Sáblíkovy branky. Gólová dorážka Halámky byla z ofsajdové pozice. Ve 14. minutě vstřelil parádní branku Roman Halámka, kdy za vápnem napřáhl a střelou pod břevno nedal brankáři hostí ani čuchnout - 1:0. Počítky dále bušily do obrany Svratky, ale vyložené šance Svobody a Kříže, gólový úspěch neměly. Vyrovnání měl na kopačkách D. Mayer, ale jeho tutovka nebyla využita.

Počítky zápas kontrolovaly

Ve druhé půli se hrál opatrný fotbal. Zvýšit vedení mohl domácí Sláma, ale hlavou trefil opět tyčku. V 60. minutě měl gól na kopačkách Halámka, kdy mu Sláma připravil míč před odkrytou svatyni hostů, ale ve vyložené situaci selhal. Vítěznou branku vstřelil David Odehnal, kdy tvrdou ranou prostřelil Sáblíka - 2:0. V 80. minutě hosté vstřelili branku z pokutového kopu, který jim rozhodčí Hromádka vyloženě daroval. Autorem úspěšně proměněného penaltového kopu se stal Jan Pech, který snížil na - 2:1. Poslední tečku v zápase udělal mladíček Radek Klement, když tvrdou střelou k tyči potvrdil vítězství Počítek - 3:1.



Ohlasy k zápasu


SK Transformátor Počítky
Rostislav Ptáček, trenér: „Jednoznačné utkání. Škoda zahozených šancí. Utkání by vypadlo jinak, kdyby byl po půlce výsledek 4:1.“

SK Svratka
Petr Voldán, vedoucí: Dnešní porážkou jsme si velice zkomplikovali situaci. Opět jsme doplatili na to, že jsme v úvodu neproměnili 100% šanci a z protiútoku dostali vedoucí branku. Dobré utkání z naší strany odehrál Michal Moučka.



Sestavy


SK Transformátor Počítky
M. Martinčič [-] - M. Řeháček [-] , O. Toman [-] , A. Kment [-] , F. Toman [-] - A. Svoboda [-] , D. Odehnal [-] , R. Schneider [-] (46. O. Zajíček [-] ) , L. Sláma [-] (88. R. Klement [-] ) - R. Halámka [-] (65. R. Němec [-] ) , P. Kříž [-] (89. M. Benc [-] )

SK Svratka
R. Sáblík [-] - T. Jambor [-] , J. Pech [-] , F. Fiala [-] - J. Mayer [-] (82. K. Hlavsa [-] ) , J. Řádek [-] , T. Vítek [-] , M. Moučka [-] , P. Makovský [-] - D. Mayer [-] (87. A. Gregor [-] ) , Z. Kalina [-] -

ŽK: 70. M. Řeháček - 34. P. Makovský .
Hráči zápasu: M. Martinčič , R. Halámka - M. Moučka .
Místo: Počítky. Počet diváků: 85. Rozhodčí: HROMÁDKA Miroslav - TOMANDLOVÁ Karolína, NĚMEC Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.