1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2022 16:30

21.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nevšová i v deseti hráčích udolala Napajedla


Branky


9

Nevšová hostila v dalším utkání celek z Napajedel. V prvním dějství se fotbaloví příznivci branky nedočkali. Domácí navíc přišli o vyloučeného Kutru. Deset minut po přestávce se střelecky prosadil domácí kanonýr Václav Tomšů. Jeho trefa byla jedinou v utkání a domácí těsnou výhru uhájili až do konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Facebook TJ Sokol Nevšová:

V úvodu utkání jsme měli tlak, dobře kombinovali a mohli jít už v 6. minutě do vedení, kdy svoji šanci neproměnil Vašek Tomšů. Bohužel v 35. minutě obdržel červenou kartu Lukáš Kutra, poskytli jsme tak soupeři početní výhodu. První půle branku nepřinesla a skončila smírně. Druhý poločas hráli hosté aktivně, dostávali se do šancí, ale nám držel čisté konto Jirka Kiza. V 55. minutě se nám podařilo skórovat kdy se projevil důraz Lukáše Hladíka, kterého našel David Blanař dlouhým pasem, následně gólman hostů pod tlakem nedokázal udržet míč pod kontrolou, čehož využil Vašek Tomšů a poslal nás do vedení. Až do konce zápasu jsme dokázali koncentrovanou hrou udržet náš náskok a připsat si tak důležité tři body. Hráči si za předvedený bojovný výkon zaslouží poděkování.

Domácí strhli výhru na svoji stranu

Josef Pospíšil, trenér Napajedel: „Utkání jsme si prohráli sami… Od začátku jsme byli sice lepším mužstvem, dařila se nám kombinace, vytvářeli jsme si i gólové situace, jenže ta koncovka!!! Na konci prvního poločasu byl vyloučený domácí fotbalista, takže jsme do konce utkání měli výhodu jednoho hráče, bohužel se nám i tak nepodařilo skórovat. Hráči Nevšové bojovali, hráli obětavě a když se jim po naší hrubé chybě podařilo dát gól, bylo velice těžké se dostat do dobře pracující přehuštěné obrany. Bohužel odjíždíme bez bodu.“



Sestavy


TJ Sokol Nevšová
J. Kiza [-] - A. Urbánek [-] , M. Tomaštík [-] (46. M. Toman [-] ) , R. Kvěťák [-] (81. A. Khalil [-] ) , J. Fuksa [-] (65. J. Skopal [-] ) , D. Chovanec [-] , L. Kutra [-] , V. Tomšů [-] , D. Blanař [-] , L. Hladík [-] (73. P. Karmazín [-] ) , M. Hába [-]

TJ Fatra Slavia Napajedla
J. Balážik [-] - M. Huťka [-] , M. Drga [-] , R. Holomek [-] , M. Dvořáček [-] , J. Kolenič [-] (71. D. Brauner [-] ) , R. Foral [-] , M. Němec [-] , P. Koutník [-] , J. Laciga [-] , A. Simerský [-] (49. D. Škarek [-] )

ČK: 38. L. Kutra .
Hráči zápasu: J. Kiza , V. Tomšů - M. Drga .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: FILGAS Jan - STODŮLKA René, KOVÁŘČÍK Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Jiří Slovák
Tip experta: remíza

Utkání v Nevšové skončí nerozhodně

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích