1:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

10.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohdalov ve druhém poločase otočil stav utkání a vydoloval tři body


Branky


0

V souboji o třetí příčku v tabulce byli úspěšnější hosté z Bohdalova, kteří otočili vývoj utkání v Nedvědici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedvědice se ujala vedení

V utkání desátého kola Okresního přeboru se střetly v tabulce čtvrté Nedvědice a třetí Bohdalov. Bohdalov chtěl zajisté navázat na třízápasovou šňůru vítězných utkání. Zápas se hrál za studeného počasí a silného větru. Domácí bez několika hráčů základní sestavy byli od začátku pod tlakem hostujícího mužstva. Hosté byli ve všech činnostech ve hře lepší. Vytvořili si několik stoprocentních gólových šancí, které zlikvidoval domácí brankář Libor Dinga. Utkání bylo dost tvrdé, domácí zhruba od 30. minuty po přeskupení sestavy se vymanili z tlaku hostí a v 37. minutě po centru Petra Havíře, skóroval hlavičkou k tyči Jakub Doušek. Do konce poločasu měli převahu hosté se silným větrem v zádech, zásluhou nakopávaných míčů za obranu domácích.

Bohdalov otočil vývoj zápasu

Po přestávce dominovali hosté a zatlačili domácí na jejich půli. V 68. minutě po rohu vyrovnal Vojtěch Koukal na - 1:1. Pak v 76. minutě kopal Doležal přímý kop z 30 metrů z levé strany, míč poslal na zadní tyčku, balón se přes chumel hráčů dostal až na zadní tyčku, kam také zapadl po teči domácího obránce. Domácí hned po rozehrávce nebezpečnou hlavičkou nad branku mohli vyrovnat. Snaha o vyrovnání domácích byla ale marná. V 85. minutě trefil Doušek spojnici břevna a tyčky. V 88. minutě vstřelili domácí  branku, kdy brankáři hostí vypadl míč z rukou a kdy dorážel Bracek. Branka ale nebyla uznána, pro faul na brankáře. Do konce utkání zavřeli domácí hosty do jejich šestnáctky, ale nebyli schopní vstřelit branku proti takticky bojujícím hostům.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Pernštejn Nedvědice
Milan Neugebauer, trenér Nedvědice: Dnes byli hosté důraznější, bojovnější a zaslouženě vyhráli .

Sokol Bohdalov
Tomáš Doležal, trenér Bohdalova: V první půlce jsme byli jednoznačně lepší, ale doplatili jsme na neproměňování šancí, a proto přišel trest domácích. Z ojedinělé šance hned skórovali a do kabin odcházeli spokojenější. V druhé půlce se hra vyrovnala, domácí se soustředili na udržení hubeného náskoku a to se jim nakonec vymstilo. Po dobře kopnutém rohu se konečně prosadil kanonýr Koukal. Nakonec jsme si odvezli všechny tři body po dobře kopnuté standardní situaci. Myslím, že za celkový průběh zápasu jsme si vyhrát zasloužili.



Sestavy


SK Pernštejn Nedvědice
L. Dinga [-] - V. Šikula [-] (74. M. Škvařil [-] ) , T. Hovorka [-] , Z. Prudký [-] , F. Škutchan [-] , P. Havíř [-] , R. Krejčí [-] , D. Bracek [-] , M. Darkwah [-] (46. D. Mareš [-] ) , J. Doušek [-] , D. Nedoma [-]

Sokol Bohdalov
M. Mundok [-] - V. Koukal [-] (90. J. Wasserbauer [-] ) , D. Křesťan [-] (89. L. Hanych [-] ) , P. Jaroš [-] , P. Jaroš [-] , T. Doležal [-] , J. Šimek [-] (46. V. Pokorný [-] ) , T. Klimeš [-] , R. Chytal [-] , Z. Novotný [-] , O. Chalupa [-]

ŽK: 28. P. Havíř , 53. F. Škutchan , 75. Z. Prudký - 19. T. Doležal , 44. D. Křesťan , 65. T. Klimeš , 77. P. Jaroš .
Hráči zápasu: J. Doušek - V. Koukal .
Místo: Nedvědice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: BULA Nikola - LANDSMAN David, TOMANDLOVÁ Karolína.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.