1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2022 16:30

21.kolo, Zlínský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vidče zvládlo derby lépe než domácí Rožnov.


Branky


5

Zápas plný šancí zvládli lépe hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci se nenudili.

První minuta a tutovka domácích. Na malém vápně se ocitá úplně sám domácí kapitán Kolařík, jeho zakončení hlavou však nemá přesnost ani razanci a Petružela chytá. Na opačné straně si v 6.min. na perfektně zahraný trestný kop Heryána nabíhá Fryšara a přesnou hlavičkou otevírá skóre utkání 0:1. Navýšit vedení může vzápětí Kubját. Z levé strany postupuje sám na Skláře, který dnes nahradil domácí jedničku Sekyru, obchází jej, ale místo střely na bránu volí nahrávku na Lukáše Petruželu, který z hranice velkého vápna přestřeluje. Další střela ze stejné pozice a opět nad bránu, tentokráte je nepřesný Petr Nerád. Od 20.min. přebírají iniciativu na hřišti domácí a jsou lepším celkem, ale hosté mají dnes v bráně vynikajícího Romana Petruželu. Ten nejprve vyráží nebezpečnou střelu Kunce, vzápětí se uvolňuje Kolařík a hostující brankář opět skvěle vyráží a do třetice je v hlavní roli hostující gólman. Fiurášek postupuje z pravé strany sám na Petruželu, ten jeho ránu vyráží jen na kopačky Billa, ale tomu dorážka naštěstí pro hosty nevychází a bránu míjí. V poslední šanci prvního poločasu Heryán do uličky uvolňuje Lukáše Petruželu, který však ve vyložené šanci přestřeluje domácí bránu.

A jdeme na druhou půli.

Tak jak první půle končí, tak i začíná ta druhá. Mičkal nádherně vysouvá Lukáše Petruželu, ale ten místo střely z jedné volí zpracování a míč mu ve vyložené šanci odskakuje od nohy. V 54.min. může být srovnáno. Na malém vápně zcela osamocený Fiurášek míří svou hlavičku jen do náruče Petružely. V dalších fázích zápasu se konečně pro hosty dostává do zakončení do té doby nevýrazný kanonýr Mičkal. Nejprve nevyužívá špatného odkopu domácího brankáře a z dobré pozice netrefuje prázdnou bránu, aby vzápětí unikl domácí stoperské dvojici a při zakončení přehazuje nejen Skláře, ale i konstrukci brány. V 73.min. je na světě druhá branka hostí a opět je u ní Heryán. V šestnáctce pěkně uvolňuje Mičkala a jeho zakončení podél brankáře je tentokráte profesorské 0:2. O tři minuty později, kdy již domácí obraně evidentně docházejí síly se opět Mičkal řítí sám na Skláře. Brankář domácích však dobře vybíhá a sólo likviduje. Škoda, mohlo být definitivně rozhodnuto. V závěru utkání domácí vrhají vše do útoku. Hodně je vidět ve středu pole aktivní do druhé půle střídající dorostenec Vachník. Ten nejprve připravuje tutovku Kolaříkovi, kterého v poslední možné chvíli blokuje při zakončení vracející se Babinec. A v samotném závěru utkání v již nastaveném čase v 92.min. si právě Vachník nachází v šestnáctce odražený míč a míří přesně nechytatelně k tyči na konečných 1:2.

Takto shrnul zápas pan Ladislav Basel.

 

 



Sestavy


FC Rožnov pod Radhoštěm
M. Sklář [-] - L. Mužátko [-] (78. Š. Pavlica [-] ) , R. Bill [-] (66. M. Zůbek [-] ) , T. Maléř [-] (46. P. Vachník [-] ) , M. Juřík [-] (72. J. Baroš [-] ) , E. Gomola [-] , V. Kolařík [-] , Š. Ondruch [-] , M. Fiurášek [-] (72. M. Dvořák [-] ) , R. Bortl [-] , P. Kunc [-]

TJ Vidče
R. Petružela [-] - P. Nerád [-] (82. L. Jurča [-] ) , R. Babinec [-] , A. Fryšara [-] , J. Heryán [-] , D. Nerad [-] , P. Mičkal [-] , P. Špůrek [-] , J. Kubját [-] (90. L. Novák [-] ) , L. Petružela [-] (58. F. Mičkal [-] ) , M. Drda [-]

ŽK: 45. T. Maléř , 66. L. Mužátko , 84. J. Baroš - 43. L. Petružela , 77. P. Špůrek , 89. M. Drda .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ZUBEK Radim - ČÍŽ Roman, NUC Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Valašské Meziříčí B 19 67:30 41
2 TJ Sokol Kateřinice 19 43:25 41
3 TJ Sokol Podlesí 19 49:25 40
4 TJ Vidče 19 47:30 32
5 FK Vigantice 19 43:38 31
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Daniel Vavřík 18
2 Erik Hrabovský 17
3 Petr Mičkal 14
4 Jozef Kušnier 12
5 Petr Daniš 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 51 56,0% 0
2 Ladislav Beran 44 44,9% 0
3 Jiří Klik 25 51,0% 0
4 Radek Hruška 21 38,2% 0
5 Venca Likeš 20 47,6% 0
Zobrazit celou tabulku