2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2022 17:00

26.kolo, Zlínský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vlachovice budou hrát o vše v posledním zápase. Remíza jim zajistila alespoň nějakou naději.


Branky


3

V sobotu přivitálo Vidče na své půdě poslední Vlachovice. Hosté šli do tohoto zápasu s jasnou vizí, a to získat tři body a dostat se před Valašské Příkazy. Toto jim však překazil v 85. minutě Kubját. Pro hosty to mohlo dopadnout ještě hůře, naštěstí pro ně jim rozhodující branka nebyla úznána.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dělali vše pro to aby získali body.

Úvod utkání moc pěkného fotbalu nenabídl. Hosté pozorně bránili, vepředu směrovali míče na rychlonohého Hovězáka a domácím kombinace vázla. První obrovská šance tak přichází až ve 20.min. kdy váhajícího domácího stopera Neráda obírá o míč Kolouch, přesně do uličky vysunuje Hovězáka jehož střelu po zemi Petružela vyráží před sebe a následně chytá i dorážku hostujícího kapitána Koloucha. Vzápětí domácí brankář vyráží na roh i pěknou střelu Fojtů. Třetí šance hostů již končí brankou. Ve 24.min. dlouhý nákop Plška nachází rozběhnutého Hovězáka a ten pohodlně přehazuje vyběhnuvšího Petruželu 0:1. Inkasovaná branka probouzí domácí k větší aktivitě a konečně si začínají vytvářet šance. Ve 30.min. Milan Drda posouvá míč do šestnáctky na Petra Mičkala jehož dobrá křižná střela na vzdálenější tyč branku míjí. Vzápětí Kubját uniká hostující obraně, dostává se do zakončení, ale jeho střelu v poslední chvíli konečky prstů vyráží Macháč na břevno. I v další obrovské šanci je Kubját. Tentokráte střílí Mičkal, hostující brankář vyráží před sebe, ale již ležícího brankáře domácí záložník nepřehazuje a ten jeho dorážku chytá. A do třetice stejná spolupráce domácích hráčů. Roh Mičkala, na zadní tyči zcela volný Kubját, střela slabá hostující brankář opět chytá. V závěru poločasu dvě šance hostů. Nejprve míč po ose Hovězák, Sáblík putuje na zcela volného Fojtů, jeho ránu Petružela chytá. A poté přesný centr Plška na hlavu v šestnáctce neobsazeného Mikulčíka, ale ten v zakončení přehazuje nejen Petruželu, ale i domácí bránu.

Neuznaná branka v závěru zápasu.

Kdo čekal, že ve druhé půli domácí na svého soupeře vletí, tak se mýlil. Hosté takticky hlídali jednobrankové vedení, kouskovali hru a domácí úplně vypadli z tempa. Diváci čekali na pořádnou šanci až do 73.min. V ní si na rohový kop Heryána naskakuje Milan Drda a přesnou hlavičkou do levého růžku hostující brány srovnává skóre 1:1. Z vyrovnání se domácí radují jen pět minut. V 78.min. vniká do velkého vápna Hovězák, zakončuje na přední tyč, Petružela vyráží a u odraženého míče je nejrychleji Plšek, který pohotově doráží míč do sítě 1:2. Domácí přeskupují sestavu, do útoku se vysouvá Milan Drda a hra vabank vychází. 85.min. na dlouhý nákop Špůrka nachází Kubjáta a ten přesnou ranou k levé tyči opět srovnává 2:2. Obě mužstva chtějí vyhrát a hrnou se do útoku i v závěrečných minutách. V 90.min. střílí domácí třetí branku. Akci Mičkala, Kubjáta a Heryána zakončuje do sítě střídající Zubík. Pomezní rozhodčí však signalizuje ofsajd a hlavní branku neuznává. Na druhé straně v posledních vteřinách trestný kop Fojtíka ze šestnácti metrů končí naštěstí pro domácí ve zdi.

 

Takto zápas okomentoval pan Ladislav Bazel.



Sestavy


TJ Vidče
R. Petružela [-] - R. Babinec [-] , J. Heryán [-] , M. Dobeš [-] (22. L. Jurča [-] ) , D. Nerad [-] (46. P. Drda [-] ) , P. Mičkal [-] , P. Špůrek [-] , J. Kubját [-] , L. Petružela [-] (81. J. Zubík [-] ) , M. Drda [-] , F. Mičkal [-]

SK Vlachovice
P. Macháč [-] - T. Mikulčík [-] , D. Fojtík [-] , J. Hovězák [-] , J. Nedavaška [-] , M. Jemelka [-] (65. O. Kašša [-] ) , M. Sáblík [-] , V. Fojtů [-] , D. Plšek [-] , T. Kolouch [-] , M. Coufalík [-]

ŽK: 84. M. Drda , 85. P. Špůrek , 89. F. Mičkal , 90. P. Mičkal - 88. O. Kašša .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: DOBIÁŠ Adam - KOVÁŘČÍK Dominik, HORVÁTH Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Valašské Meziříčí B 19 67:30 41
2 TJ Sokol Kateřinice 19 43:25 41
3 TJ Sokol Podlesí 19 49:25 40
4 TJ Vidče 19 47:30 32
5 FK Vigantice 19 43:38 31
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Daniel Vavřík 18
2 Erik Hrabovský 17
3 Petr Mičkal 14
4 Petr Daniš 12
5 Jozef Kušnier 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 51 56,0% 0
2 Ladislav Beran 44 44,9% 0
3 Jiří Klik 25 51,0% 0
4 Radek Hruška 21 38,2% 0
5 Venca Likeš 20 47,6% 0
Zobrazit celou tabulku