J. Zeman 75.
1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

9.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svratka i bez dvou vyloučených uhrála v Hamrech bod


Branky


0

Domácím Hamrům se v této sezóně vůbec nevede. Proti Svratce, která hrála od 76. minuty o devíti se nedokázaly Kladiváři prosadit a připsaly si jen bod za remízu 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svratka šla do vedení

Hamry přivítaly na své půdě hosty ze Svratky. Oba týmy se nacházely v našlapaném středu tabulky. Výkony hamerských Kladivářů jsou zatím velkým zklamáním. Domácí proto i s čerstvou posilou Jaroslavem Miklíkem na lavičce chtěli za každou cenu naplno bodovat. Začátek mnoho šancí nepřinesl, jednině za zmínku stojí hlavička Iva Sojmy těsně nad. Poté ovšem udeřili hosté z ojedinělé šance, kterou lehce proměnili Pavlem Makovským. Po vstřeleném gólu se domácí dál tlačili do branky, ale jejich nápor už nic nepřinesl. Hamry byly první poločas bezzubí a do druhé půle chtěly vstoupit aktivněji.

Hamry dvojnásobnou přesilovku nevyužily

Ovšem ani druhá půlka nebyla na šance bohatá a žádný krásný fotbal se nehrál. V 62. minutě dostal hostující obránce Richard Malovič červenou kartu, když po zbytečné ruce rozhodčí Sedlář musel vytáhnout druhou žlutou. Hamry vicítily šanci a snažily se vyrovnat. Nejprve byl sám před brankářem Vojtěch Zedníček, ale brankář ho výborně vychytal. Poté už se přece jen podařilo vyrovnat, když se po sražené střele Dominika Havlíka dostal k míči Jan Zeman a s přehledem poslal míč do sítě. V 76. minutě dostal také druhou žlutou kartu Jan Vítek, který se vykartoval během pár minut a Svratka hrála v devíti. Ani to však Kladivářům nepomohlo, míč sice drželi, ale bylo to křečovité a bez úspěchu. Až v poslední minutě po faulu na Jaroslava Miklíka byla nařízena penalta. K míči se postavil Dominik Havlík, ale gólman hostí Rudolf Sáblík vystihl skvěle směr střely a penaltu zneškodnil. Tím se podtrhl zmar Hamrů a soupeři se rozešli nerozhodně 1:1. 



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou
Pavel Novotný, kapitán Hamrů: Je na nás velká deka a zatím si s tím nedokážeme poradit. Dneska jsme si oproti minule nevytvořili ani žádné šance. Soupeř také nehrál nijak kombinační fotbal, a tak opět bereme bod.

SK Svratka
Petr Voldán, vedoucí Svratky: Na hřišti Hamrů jsme si připsali důležitý bod, o který jsme se málem připravili svojí nedisciplinovaností. V závěru nás opět podržel bránkář Sáblík, který chytil domácím pokutový kop.



Sestavy


FC Hamry nad Sázavou
T. Pinkava [-] - P. Neubauer [-] , J. Zábranský [-] , P. Vašek [-] , F. Kotík [-] - J. Zeman [-] , A. Šabart [-] , P. Novotný [-] (46. O. Štěpán [-] ) , I. Sojma [-] (44. J. Miklík [-] ) , V. Zedníček [-] - D. Havlík [-]

SK Svratka
R. Sáblík [-] - R. Malovič [-] , J. Pech [-] , T. Jambor [-] , J. Vítek [-] - P. Makovský [-] , J. Řádek [-] , T. Vítek [-] , M. Moučka [-] - D. Mayer [-] (81. J. Mayer [-] ) , Z. Kalina [-] -

ŽK: 70. P. Vašek - 27. R. Malovič , 59. R. Sáblík , 75. J. Vítek . ČK: 62. R. Malovič , 76. J. Vítek .
Hráči zápasu: R. Sáblík .
Místo: Hamry nad Sázvou. Počet diváků: 30. Rozhodčí: SEDLÁŘ Filip - LHOTSKÝ Filip, DVOŘÁK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.