1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 15:30

8.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozsochy ukončily vítěznou sérii Křižanova


Branky


0

Až po sedmi výhrách v řadě Křižanov prohrál  a nabídl svým pronásledovatelům snížit šestibodový náskok na čele tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci viděli dvě branky v prvním poločase

Domácí vstupovali do pouťového utkání a zároveň šlágru kola z pozice mírného favorita. Hosté od prvních minut vyčkávali a dobře bránili. Na domácích hráčích byla vidět až moc velká nervozita, z které vyplývaly časté nepřesnosti v kombinaci a přihrávkách, kterých využívali hráči Rozsoch k prvním náznakům a ohrožením Bajerovi brány. Ospalá hra křižanovských byla podtržena brankou J. Kalvody přímo z rohového kopu. To domácí probudilo a zlepšenou hrou se dostávali blíže k Juračkově bráně. O vyrovnání se zanedlouho postaral krásnou, ale i šťastnou střelou Aleš Burian. Jeho střelecký pokus mířil do břevna, odrazil se do Juračkových zad, jenž byl na tuto střelu krátký a skončil v síti. Hra se vyrovnala a obě mužstva se rvala o míče mezi šestnáctkami. Do vedení mohli jít domácí, když se po závaru ve vápně dostal k odraženému míči Tomáš Novotný. Tato střela skončila pouze v boční síti. Do šaten se tak odcházelo za nerozhodného stavu.

Pazdera rozhodl o výhře Rozsoch

Početná divácká kulisa věřila ve vítězství domácích a očekávali jejich tlak. Hra Křižanova však neměla ani po začátku druhé půle takovou šťávu, a proto přišel trest v podobě druhé branky hostů. Po rozehrání přímého kopu se do střely opřel aktivní Jaroslav Kalvoda, tato střela zaplavala a Petr Bajer ji vyrazil pouze před sebe. Zde se k dorážce dostal volný Petr Bureš, ale Bajer ho skvěle vychytal, jenže domácí nechali v tomto okamžiku za svými zády trestuhodně Borise Pazderu, který doklepl míč do brány za již bezmocného Bajera. Křižanov tak musel opět dohánět jednogólovou ztrátu. Hosté však dobře bránili a nepouštěli domácí do zakončení po kombinační hře. Jedinou, avšak silnou stránkou byly pro Křižanov standartní situace. Po jednom rohovém kopu vytáhl výtečný zákrok proti hlavičce Pavla Kaštana hostující Juračka. Po dalším z rozehrávaných centrů se po přihrávce Petra prosadil Aleš Burian a jeho zakončení odvracel před čárou až hostující bek. Tlak domácích se mírně stupňoval, ale bez gólového efektu. Ve vápně Rozsoch bylo rušno, ale míč se hostům podařilo vždy uklidit do bezpečí. V závěrečné desetiminutovce dohrávaly Rozsochy o desíti. Křižanov však dobrý obranný blok nepřekonal. Hosté tak přerušili skvostnou bilanci domácích a potvrdili pravidlo z předloňské pouti a ukradli domácím opět všechny body.



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov
Josef Milota, trenér Křižanova: Dnes jsme neměli takovou dravou chuť do fotbalu, jako v minulých utkáních. Kluci hráli hodně nepřesně a nebylo to ono. Rozsochy jsou však kvalitní tým, který nadále patří do špičky okresu a naše snaha o vyrovnání byla viditelná. Utkání by slušela remíza, ale neměli jsme v některých zakončeních dostatek klidu a potřebného štěstí.

TJ Rozsochy
Prášil Bohumil, trenér Rozsoch: Tři body nás velice těší. Hráli jsme zodpovědně v obraně. Mrzí mě akorát, že jsme ve druhém poločase neproměnili alespoň jednu ze tří šancí z brejků na 3:1.



Sestavy


SK FC Křižanov
P. Bajer [-] - J. Mužátko [-] (73. M. Sedláček [-] ) , D. Invald [-] , T. Novotný [-] , J. Milota [-] , A. Burian [-] - D. Nobicht [-] , M. Petr [-] , D. Uhlíř [-] (59. P. Štěpánek [-] ) - P. Kaštan [-] (87. F. Lukášek [-] ) , F. Trnka [-] -

TJ Rozsochy
M. Juračka [-] - P. Kučera [-] , P. Bureš [-] , B. Pazdera [-] , J. Kalvoda [-] , L. Andrejs [-] , F. Cacek [-] , A. Bureš [-] , E. Šibor [-] , L. Gál [-] , J. Zítka [-]

ŽK: 29. F. Lukášek , 67. T. Novotný , 78. A. Burian - 29. E. Šibor , 59. F. Cacek , 71. P. Bureš , 73. P. Kučera , 87. J. Kalvoda . ČK: 86. P. Kučera .
Hráči zápasu: J. Kalvoda .
Místo: Křižanov. Počet diváků: 150. Rozhodčí: BENEŠ Jaroslav - SKRYJA Stanislav, PROKOP Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.