P. Ambrož 19.
P. Dvořák 52. (p.)
2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:30

7.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O deseti hrající Bobrová porazila Svratku


Branky


19. P. Ambrož , 52. P. Dvořák (p.)
0

V suboji dvou šestibodových týmů byla nakonec úspěšnější Bobrová, která porazila Svratku 2:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyloučení Rostislava Kratochvíla

V 7. kole Okresního přeboru na sebe narazily dva týmy, které si připsaly v rozehrané soutěži shodně šest bodů. Domácí Bobrová v minulé sezóně Svratce v obou vzájemných zápasech podlehla, měla tedy svému soupeři co vracet. 85 domácích diváků mohlo sledovat první akci, která výrazně ovlivnila děj celého utkání. Ve 12. minutě domácí propadli, na půlce hostující útočník si píchl míč okolo domácího obránce Rostislava Kratochvíla, který ho následně zezadu sestřelil. Rozhodčí Myška nezaváhal a tasil červenou kartu. Domácí tedy čekala osmdesátiminutová hra o deseti. Domácí od této chvíle začali spolehlivě bránit a využívat každé příležitosti jak ohrozit branku brankáře Rudolfa Sáblíka. Jedna taková příležitost se naskytla v 19. minutě hry. Domácí Jaroslav Trnka rozehrál z poloviny hřiště přímý volný kop na branku Rudolfa Sáblíka, zde se vyšplhal do vzduchu Petr Ambrož a umístěnou hlavičkou poslal domácí do vedení. Ve zbytku první půle domácí spolehlivě bránili, hosté ze Svratky nějak extra branku Tomáše Uhlíře neohrozili. Poločas tak skončil nečekanou jednogólovou výhrou nadšeně bojujících domácích fotbalistů.

Domácí zvýšili vedení z pokutového kopu

Svratka vstoupila do druhé půle s cílem zápas vyrovnat a otočit ve svůj prospěch. Plány hostů ale začaly mít velké trhliny. V 52. minutě Miroslav Mašek rozehrál roh na ten se si naběhl Daniel Roháček, který již ale hlavičkou nestihl zakončit, protože byl stažen. Rozhodčí Myška podruhé výrazně vstoupil do osudu zápasu a odpískal pokutový kop. Ten nekompromisní střelou pod břevno proměnil kapitán Bobrové Petr Dvořák a poslal domácí do vedení 2:0. V dalším průběhu si hosté vytvořili jen jednu vážnější šanci, když po samostatném úniku střela šla jen těsně vedle Uhlířovi tyče. Další střely ze střední vzdálenosti se také staly lehkou kořistí bobrovského brankáře. Když se neujalo i několik slibných standartek, které prováděl hostující Petr Kulík, mohli se radovat po závěrečném hvizdu rozhodčího Myšky domácí fotbalisté ze zaslouženého vítězství. To posunulo domácí až na sedmé místo v tabulce.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bobrová
Jaroslav Ptáček, trenér Bobrové: Kluci hráli dnes dobře a zápas odmakali. Chtěl bych vyzvednout všechny za bojovnost a nasazení. Soupeře jsme i o deseti do žádných extra šancí nepouštěli. Byli jsme o něco lepší a zaslouženě jsme zvítězili.

SK Svratka
Petr Voldán, vedoucí Svratky: Po podprůměrném našem výkonu zasloužená výhra domácích, kteří hráli od desáté minuty o desíti.



Sestavy


TJ Sokol Bobrová
T. Uhlíř [-] - J. Stupka [-] , R. Kratochvíl [-] , D. Roháček [-] , J. Trnka [-] - M. Mašek [-] , M. Hájek [-] , P. Dvořák [-] , V. Křepela [-] - T. Hrbek [-] (78. J. Svoboda [-] ) , P. Ambrož [-]

SK Svratka
R. Sáblík [-] - P. Moučka [-] (36. J. Řádek [-] ) , T. Jambor [-] , M. Musil [-] , J. Vítek [-] - T. Vítek [-] , Z. Kalina [-] , M. Moučka [-] , P. Makovský [-] (81. K. Hlavsa [-] ) - P. Kulík [-] , D. Mayer [-] (75. J. Mayer [-] ) -

ŽK: 27. J. Trnka , 30. D. Roháček , 65. P. Ambrož , 83. P. Dvořák - 30. D. Mayer , 60. P. Makovský . ČK: 12. R. Kratochvíl .
Hráči zápasu: P. Dvořák , P. Ambrož .
Místo: Bobrová. Počet diváků: 84. Rozhodčí: MYŠKA Roman - KÖNIG Miroslav, ROHÁČEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.