Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2022 15:30

17.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chropyňský Jaroslav Kovařík popravil v poslední minutě tečovický Bivoj


Branky


11

V Chropyni se představil tým z Tečovic a v první půli dokázal vstřelit dvě branky, když za domácí se prosadil pouze Hrabal. Dvacet minut před koncem srovnal domácí Jaroslav Kovařík. Stejný hráč v poslední minutě uzavřel účet tohoto utkání a hosté si tak vypili kalich hořkosti až do dna.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vstřelili dvě branky

Facebook Tečovic:

Do Chropyně odjížděli hosté bez zraněných Závody, Daniela a pracovně zaneprázdněného Z. Šnajdra, na lavičce s nedoléčeným M. Dorazinem (kotník), Zívalíkem (dorost) a náhradním brankářem Sehnálkem. S domácím favoritem utkání v 1. poločase dokázali podobně jako na Veselé otočit skóre, ale na konečný úspěch to nestačilo. Domácí se ujali vedení 1:0 po čtvrthodině hry, kdy se trefil David Hrabal, ale hosté nedlouho poté za stavu 1:0 v 16. min., kdy Jurčík podražením zboku v pokutovém území zmařil zjevnou brankovou příležitost Davida Dorazína, kopali penaltu. Tu proměnil Vopařil a vyrovnal na 1:1. Domácí měli více ze hry, ale v 37´po centru Vopatřila trefil David Dorazin do břevna a odražený balon vrátil do chropyňské sítě Lukáš Řiháček. Hosté tak do kabin odcházeli s jednobrankovým vedením.

 

 

Domácí strhli výhru na svoji stranu

Ve druhém poločase zpočátku měli i trochu více ze hry, pak si však domácí tým vytvořil převahu. Hosté vzdorovali do 70´, kdy vyrovnal kapitán domácích Kovařík, před kterým obrana Bivoje nechala Jokla „na holičkách“. Domácí dále tlačili, ale hosté vzdorovali a dokázali držet vyrovnaný stav. Chropyňští ještě nastřelili břevno hostující branky a rozhodnutí padlo až v prodloužení hry, kdy se prosadil podruhé domácí kapitán Kovařík. Tým hostí doplácí na úzký kádr a v přetížené obraně se sice může spolehnout na solidní výkon brankáře, ale nedokáže v rozhodujících chvílích zabránit laciným chybám a dostává dost branek hlavně po standartkách soupeře. Bivoj si tak vypil hořký kalich ze ztráty všech bodů v dobře (co se skóre týče) rozehraném utkání.

 



Ohlasy k zápasu


FK Chropyně
Aleš Polášek, sekretář: Na výborně připraveném pažitu jsme se brzy jsme ujaly vedení Hrabalem po akci dobře hrajícího Železného. Poté jsme však nepochopitelně přestali úplně hrát a Tečovice nás 2x potrestaly po našich individuálních chybách. Po bouřce v kabině byl druhý poločas úplně o něčem jiném, hrálo se v podstatě jen na jednu branku. Soupeře jsme jasně přehrávali, trefili jsme břevno, poté Kovařík srovnal hlavou po akci Hradila a když si oba spolupráci v 90. minutě zopakovali, propukla nefalšovaná, ale zasloužená radost z vítězství...

TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, činovník: Pro hosty je to škoda a krutá daň za ztrátu koncentrace v závěru utkání. Možnost zlepšit si reputaci bude mít na domácí půdě s nováčkem ze Lhoty, jehož tým trénuje Standa Vávra, který tečovické hráče velmi dobře zná z jeho dřívějšího působení.



Sestavy


FK Chropyně
D. Koláček [-] - P. Železný [-] , J. Ležák [-] , D. Hrabal [-] (88. A. Hrbas [-] ) , D. Hradil [-] , J. Kovařík [-] , R. Jurčík [-] , L. Stratil [-] (21. J. Štěpánek [-] ) , R. Mareš [-] , R. Poledňák [-] , M. Mareček [-] (57. M. Sanislo [-] )

TJ Sokol Tečovice
Z. Jokl [-] - D. Vrága [-] , A. Hrnčiřík [-] , M. Juhaňák [-] (87. M. Dorazín [-] ) - D. Holman [-] , E. Piňos [-] (78. F. Zívalík [-] ) , A. Ondík [-] (46. L. Soják [-] ) , T. Plachý [-] , L. Řiháček [-] - J. Vopatřil [-] , D. Dorazín [-] -

ŽK: 17. R. Jurčík - 54. J. Vopatřil , 58. D. Vrága , 65. A. Hrnčiřík .
Hráči zápasu: P. Železný , J. Kovařík - L. Řiháček .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Katrňák Milan - TRAMPOTA Patrick, PITRON Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: David Spurný
Tip experta: výhra domácích

Chropyně doma Tečovice porazí

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 19 47:13 46
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 SK Březnice 19 43:43 34
4 FC Fryšták 18 49:30 32
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku