Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.06.2022 17:00

14.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Fotbalisté Veselé si ve Slavkově p/H s chutí zastříleli


Branky


12

Fotbalisté Slavkova pod Hostýnem přivítali na svém hřišti tým z Veselé. Hosté byli v tomto duelu velkých favoritem a svoji roli nakonec i potvrdili. V první půli si vypracovali jednobrankové vedení. Ve druhé půli padlo hned sedm branek, Pavel Postava zkompletoval hattrick.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vstřelili jednu branku

Sobotní souhra výsledků týmů ohrožených sestupem z I.B třídě dávala ještě před tímto zápasem šanci Slavkovu na záchranu v soutěži. K svému poslednímu utkání sezóny jsme ale odjížděli jako favorit a s úkolem udržet třetí místo v soutěži a současně zůstat na příjemné vítězné vlně.

 

Obojí se podařilo a ve Slavkově jsme sérii natáhli na sedm vítězství v řadě. Průběh utkání nebyl tak jednoznačný jak naznačuje závěrečné skóre. První poločas se sice hrál většinou v režii hostujícího celku, ale ten své šance zahazoval a domácí stále neměli daleko ke svému cíli, v utkání bodovat. Na první branku a jedinou v prvním poločase se čekalo až do 32. minuty, kdy hostující Pavel Postava protrhl svou střeleckou smůlu a svou čtvrtou tutovku už poměnil ve vedoucí gól hostí. Veselá měla možnosti k navýšení svého vedení ještě do poločasu, ale to se nestalo a skóre se měnilo až po přestávce. Hned ve 49. minutě po sérii nepřesností v malém pokutovém území domácích vyplaval míč přímo před Jana Patáka a ten do odkryté pravé půlky brány bezpečně skóroval. Tím nastartoval střelecké hody druhého poločasu, v němž padlo celkem sedm branek. Hned vzápětí se domácí dostali zpět do hry, když z nevině vyhlížející akce (předcházela ji ztráta míče veselských záložníků na půlící čáře) se z pětadvaceti metrů opředl do míče Petr Krajcar a při zemi letící pumelicí se trefil přesně k tyči. Veselský gólman si na míč sice sáhl, ale vytlačit jej mimo tyče už nedokázal. Vzhledem k dosavadnímu průběhu zápasu šlo přímo o blesk z čistého nebe. Ale slavkovské vzkříšení trvalo jen čtyři minuty. Naděje domácím vzal zase Pavel Postava, který dal nejhezčí veselský gól dne, když vložil na přední tyči do rohového kopu Tomáše Dujky svou vysoko zvednutou patu. Na změnu směru letu míče už Pavel Dolák v bráně domácích nestačil zareagovat.

 

Hosté přidali další branky

Dvougólové vedení hostů přineslo na hřiště zpět klid a dvacet minut už to vypadalo, že se utkání jen dohrává a že Slavkov už se pomalu smiřuje s tím, že na body nedosáhne a bude tím čtvrtým týmem ve Zlínském kraji, který letos I.B třídu opustí. Rozhodné ne ale řekl v 74. minutě opět Petr Krajcar. Střela to byla jako přes kopírák. Zase z dálky, zase při zemi a zase k pravé tyči Červenkovy brány. Tentokrát si ale Petr Červenka na míč nesáhl, ten ve finále přeskočil jeho rukavici. Slavkov opět vycítil svou šanci a nadechl se k závěrečnému tlaku. Ten ale trval jen 6 minut a znovu ho utnul Pavel Postava, když zkompletoval svůj gólový hattrick. A to byl definitivní hřebíček do slavkovské rakve. V závěrečné pětiminutovce Slavkov inkasoval ještě dvakrát. Oba veselští šutéři to zkoušeli několikrát po celý zápas, ale přáno jim bylo až v samém závěru. Šťastnými střelci byli Tomáš Dujka a Antonín Burša

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: Předně bych chtěl poděkovat všem veselským hráčům, kteří zasáhli do jarních odvet a po rozpačitém úvodu se nenechali zlomit a nastartovali úžasnou sérii sedmi vítězných zápasů při skóre 34:5. Cením si také toho, že v závěru soutěže jsme vyhráli všechna tři utkání na hřištích sestupem ohrožených týmů a nezavdali příčinu k žádným spekulacím, o kterých čtu v komentářích k závěrečným zápasům slovácké I.A a I.B třídy. Cením si také sportovního přístupu k utkání dnešního soupeře, kterému v utkání šlo o bytí a nebytí v soutěži a přesto se utkání hrálo naprosto korektně, k čemuž přispěla i trojice přesných a bezkonfliktních rozhodčích.



Sestavy


TJ Slavkov pod Hostýnem
P. Dolák [-] - L. Urbánek [-] (46. Z. Sadil [-] ) , P. Krajcar [-] , R. Ponížil [-] , P. Dvorník [-] (86. D. Janečka [-] ) , O. Kužel [-] (46. A. Čuba [-] ) , D. Mrázek [-] , L. Kašík [-] , D. Kouřil [-] (60. M. Kužel [-] ) , P. Darebníček [-] (86. R. Chytil [-] ) , M. Bureš [-]

TJ Sokol Veselá
P. Červenka [-] - M. Šumšal [-] , J. Paták [-] , O. Tkadlec [-] , P. Postava [-] (86. T. Gajdošík [-] ) , A. Burša [-] , J. Červenka [-] (82. T. Ďuriš [-] ) , M. Čoček [-] , M. Střílka [-] , O. Ševčík [-] , T. Dujka [-]

ŽK: 21. L. Urbánek .
Hráči zápasu: P. Krajcar - P. Postava .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: TUREČEK Tomáš - ZPĚVÁK Petr, KOTAČKA Rostislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Libor Krahulík
Tip experta: výhra hostů

Veselá si připíše tři body

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku